Sıgındık ve Çoban kampa yaptı

Ülkemizin Doğa güzelliklerinde iç içe yaşamak için Fethiye Kelebekler Vadisi ve tarihi Selçuk Şirince Köyü'nde daha önce kampa katılan Afyonkarahisarlı doğaseverler Aykut Sıgındık ve Ali Çoban geçtiğimiz günlerde Burdur Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü plajında 3 günlük kamp yaptı.Kampa hakkında değerlendirme yapan SIgındık, 'I. Derecede Doğal Sit Alanı olarak ilan edilen ve 185 metre derinliği ile [&hellip]

Ülkemizin Doğa güzelliklerinde iç içe yaşamak için Fethiye Kelebekler Vadisi ve tarihi Selçuk Şirince Köyü’nde daha önce kampa katılan Afyonkarahisarlı doğaseverler Aykut Sıgındık ve Ali Çoban geçtiğimiz günlerde Burdur Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü plajında 3 günlük kamp yaptı.
Kampa hakkında değerlendirme yapan SIgındık, “I. Derecede Doğal Sit Alanı olarak ilan edilen ve 185 metre derinliği ile adından söz ettiren, Turkuaz suyu ile Türkiye’nin Maldivler’i olarak anılan Salda Gölü’nün beyaz kumsalındaki ve başta Cilt Hastalıkları’na şifa kaynağı olan Killi çamur havuzlarında güzel günler geçirdik. Bayram tatillerini böyle bir yerde geçirmelerini herkese tavsiye ederim” dedi.

Bakmadan Geçme