Sıgındık Ejderyalar Kampı'na katıldı

Güvercin Adası karşısındaki ve doğasından bir şey kaybetmeyen Mersinaki Plajı'nda ülkenin farklı illerinden gelen 40 doğasever, iki geceyi kamp ateşi etrafında müzik ve hatıralarını anlatarak geçirdi. Doğaseverler gündüz saatlerini de Ege Denizi sularında yüzerek geçirdi. Kampı değerlendiren Afyonkarahisarlı Aykut Sıgındık, 'Kamp alanına günü birlik olarak gelenler, olta balıkçılığı, zıpkınla avlanma ve denizde yüzmektedirler. Ana yoldan [&hellip]

Güvercin Adası karşısındaki ve doğasından bir şey kaybetmeyen Mersinaki Plajı’nda ülkenin farklı illerinden gelen 40 doğasever, iki geceyi kamp ateşi etrafında müzik ve hatıralarını anlatarak geçirdi. Doğaseverler gündüz saatlerini de Ege Denizi sularında yüzerek geçirdi.
Kampı değerlendiren Afyonkarahisarlı Aykut Sıgındık, “Kamp alanına günü birlik olarak gelenler, olta balıkçılığı, zıpkınla avlanma ve denizde yüzmektedirler. Ana yoldan 50 metre aşağıdaki deniz kenarına patika yoldan inilerek ulaşılırken yeşillikler içindeki plajın kumu çok güzel. Anayol üzerinde Çöp Konteyneri olmasına rağmen gelenlerin çöp ve atıklarını yeşillikler içine gelişi güzel atmalarına üzüldüm. Bizim için çok büyük önem arz eden kampı düzenleyen ve katılarak güzelleştiren herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah gelecek sezonlarda tekrar katılmak istiyoruz.” dedi.
“Kamp yattığın alanı temiz bırakmak” parolası ile hareket eden Ejderya Kamp Grubu’nun kamp alanındaki çöpleri temizlediğini vurgulayan Sıgındık, bu hareketin takdire şayan olduğunu da aktardı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme