• Haberler
  • Genel
  • Sigarayı bırakmak isteyenler müjde – Kocatepe Gazetesi

Sigarayı bırakmak isteyenler müjde – Kocatepe Gazetesi

İl Tütün Kurulu Aylık Olağan Toplantısında Sigarayı Bırakma Poliklinikleri Ve İşleyişi anlatıldı Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk başkanlığında olağan toplantılarını gerçekleştiren İl Tütün Kurulu Üyelerine Sigarayı bırakma poliklinikleri ve ilaç tedavisi hakkında bilgi verildi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı. Dr. Meltem Gürsoy tarafından verilen bilgilendirmede sigarayı bırakma polikliniklerinin işleyişi, sigarayı bırakmak isteyenlere [&hellip]

Sigarayı bırakmak isteyenler müjde

İl Tütün Kurulu Aylık Olağan Toplantısında Sigarayı Bırakma Poliklinikleri Ve İşleyişi anlatıldı

Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk başkanlığında olağan toplantılarını gerçekleştiren İl Tütün Kurulu Üyelerine Sigarayı bırakma poliklinikleri ve ilaç tedavisi hakkında bilgi verildi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı. Dr. Meltem Gürsoy tarafından verilen bilgilendirmede sigarayı bırakma polikliniklerinin işleyişi, sigarayı bırakmak isteyenlere Sağlık Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak verilen ilaçlar anlatıldı. Uzman Dr. Meltem Gürsoy, İl Tütün Kurulu Üyelerinden sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların Devlet Hastanelerinde bulunan polikliniklere yönlendirilmeleri konusunda destek olmalarını istedi.
Şubat ayında Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sigarayı Bırakma Destek Programı” eğitimine katılan Uzm. Dr. Gürsoy, sigarayı bırakma konusunda gayretli ve istekli vatandaşlarımıza ücretsiz verilecek destek ilaçların ilimize gönderildiğini ve bu ilaçların sigarayı bırakma polikliniklerinde verildiğini söyledi. İl Tütün Kurulu Üyeleri daha sonra olağan toplantı gündeminde bulunan konular üzerinde tartışarak uygulamak üzere yeni kararlar aldılşar.

Bakmadan Geçme