• Haberler
  • Genel
  • Sigara tiryakileri poliklinik sırasında – Kocatepe Gazetesi

Sigara tiryakileri poliklinik sırasında – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Göğüs Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan Sigara Bırakma Polikliniği'ne sigaradan kurtulmak isteyen tiryakiler büyük ilgi gösteriyor. Günde en fazla 16 kişi polikliniğe başvurarak, sigarayı bırakmak için yardım istiyor Hastalıklara, sakatlıklara ve ölümlere neden olan, ekonomik problemler yaratan sigara bağımlılığından kurtulmak isteyip ancak tek başına başarılı olamayanlar için destek amaçlı olarak Göğüs Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan [&hellip]

Sigara tiryakileri poliklinik sırasında

Afyonkarahisar Göğüs Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan Sigara Bırakma Polikliniği’ne sigaradan kurtulmak isteyen tiryakiler büyük ilgi gösteriyor. Günde en fazla 16 kişi polikliniğe başvurarak, sigarayı bırakmak için yardım istiyor

Hastalıklara, sakatlıklara ve ölümlere neden olan, ekonomik problemler yaratan sigara bağımlılığından kurtulmak isteyip ancak tek başına başarılı olamayanlar için destek amaçlı olarak Göğüs Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan Sigara Bırakma Polikliniği, 2 hafta önce hizmete girmesine rağmen tiryakilerin akınına uğruyor. Günde en az 5, en fazla 16 kişinin başvuruda bulunduğu poliklinikte toplam 45 sigara tiryakisi tedavi görüyor. Randevu sistemiyle verilen hizmetten yararlanmak için bir gün öncesinden 213 18 40 numaralı telefondan dahili 104 numaradan Tıbbi Sekreter Arzu İnanç Doğancık ile görüşülmesi gerektiği bildirildi.
En çok erkekler başvuruyor
Uzman doktorlar gün içinde hasta yoğunluğuna göre randevulu sigara polikliniği hastalarından en az 2 kişiyi kabul ediyor.
Randevular hasta – doktor onayına göre günlere yayılarak verilebildiği belirtilirken, polikliniğe en çok erkeklerin başvurduğu ifade edildi. Ayrıca 4 tane çiftin sigarayı bırakmak için polikliniğe başvurduğu bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme