Şifayı PARKHAYAT'ta buldu – Kocatepe Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde sol gözde görme kaybı, baş ağırısı, baş dönmesi ve bayılma hissi şikayetleriyle Afyon PARKHAYAT Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi doktorlarından Op. Dr. Günhan Güngör'e başvuran 55 yaşındaki Halil Emirgil isimli hasta gerçekleştirilen başarılı operasyonla tüm şikayetlerinden kurtulup sağlığına kavuştu.BEYNİNDEKİ TÜMÖR ALINDI GÖRMEYE BAŞLADIŞiddetli baş ağırısı, baş dönmesi, bayılma hissi ve sol gözde giderek [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde sol gözde görme kaybı, baş ağırısı, baş dönmesi ve bayılma hissi şikayetleriyle Afyon PARKHAYAT Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi doktorlarından Op. Dr. Günhan Güngör’e başvuran 55 yaşındaki Halil Emirgil isimli hasta gerçekleştirilen başarılı operasyonla tüm şikayetlerinden kurtulup sağlığına kavuştu.
BEYNİNDEKİ TÜMÖR ALINDI GÖRMEYE BAŞLADI
Şiddetli baş ağırısı, baş dönmesi, bayılma hissi ve sol gözde giderek artan görme kaybı şikayetleriyle Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Günhan Güngör’e muayene olan Halil Emirgil’e (55) yapılan tahlil ve tetkiklerde beyninde tümör tespit edildi. Yapılan bu tespit sonrası görme kaybının da bu tümörden kaynaklandığı anlaşıldı. Hasta ve yakınları ile yapılan görüşme sonrası tümörün alınması için operasyona karar verildi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonun hemen ardından hastanın görme kaybı tamamen ortadan kalkarken hasta ameliyat sonrası 3. günde tamamen sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Halil Emirgil, “Şikayetlerim her geçen gün artarak devam ediyordu. Sol gözümdeki görme bozukluğundan dolayı iş yapmakta sıkıntı çekmeye başladım. Aynı zamanda sürekli başımda da dönme ve ağrı oluyordu. Şikayetlerimi yaşarken, ne ailemin ne de benim aklıma beynimde tümör olabileceği düşüncesi hiç gelmemişti. Doktorumuzun beynimde tümör olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde çok üzülmüştük. Ailemle birlikte verdiğimiz kararla ameliyat oldum iyi ki de vakit kaybetmeden bu kararı vermişiz, şükürler olsun sağlığıma kavuştum, kendimi artık iyi hissediyorum. Tüm hastane çalışanlarına ve doktorumuz Op.Dr. Günhan Güngör’e çok teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme