Şifayı Fuar Hastanesi'nde Buldu

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi'ne başvuran hasta uygulanan ameliyatsız tedavi yöntemi ile sağlığına kavuştu.

Özel Fuar Hastanesi’nden Uzman Dr. Yaşar Arslan, diz ağrılarının yaşam kalitesini olumsuz etkileyen yaygın bir sorun olduğunu ancak, ameliyat olmadan da bu soruna etkili çözümler bulunduğunu söyledi.
Diz ağrısı şikayetiyle birçok noktaya başvuran bir hastanın Özel Fuar Hastanesi’nde uyguladıkları ameliyatsız tedavi yöntemi ile sağlığına kavuştuğuna dikkat çeken Uzm. Dr. Arslan
“Hastamız, diz ağrısı nedeniyle dış merkezde tedavi için ameliyat önerisi almış ancak bunu kabul etmemiştir. Bunun üzerine, hastanemize tedavisi için gelmiştir. Burada hastanın anemnezi alındı ve detaylı bir muayene gerçekleştirildi. Muayene sonucunda, birçok hasarlı ve ağrılı bölge tespit edildi. Hastanın durumu dikkatlice değerlendirdikten sonra, girişimsel işlemlerle hasarlı bölgelere müdahale edildi. Özel olarak uygulanan tedavi sayesinde hastamız, ameliyatsız bir şekilde şifa buldu.” dedi.
Hastaların yaşam kalitesini artırmak ve ameliyatsız seçenekleri değerlendirmek için uzman bir hekime başvurmalarının önemine değinen Arslan, “Bu sağlıklı bir iyileşme süreci için kilit öneme sahiptir. ameliyatsız tedavi yöntemleriyle diz ağrısıyla mücadelede önemli bir çığır açmıştır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme