• Haberler
  • Genel
  • Sıcaktan bunalanlar Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Sıcaktan bunalanlar Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Güneyin sıcak ve nemli havasından bunalanlar, soluğu NG Güral Afyon'da alıyor NG Güral Afyon, yaz aylarının da gözdesi haline geldi. Güneyin sıcak ve nemli havasından bunalanlar soluğu NG Güral Afyon'da alıyor. NG Güral Afyon, hem Afyonkarahisar'ın iklimsel özellikleri sayesinde ferah bir atmosfer sunuyor, hem de termal olanaklarıyla 'sağlıklı' tatilin adresi oluyor.NG Güral Afyon'u kış döneminde [&hellip]

Sıcaktan bunalanlar Afyon’a geliyor

Güneyin sıcak ve nemli havasından bunalanlar, soluğu NG Güral Afyon’da alıyor

NG Güral Afyon, yaz aylarının da gözdesi haline geldi. Güneyin sıcak ve nemli havasından bunalanlar soluğu NG Güral Afyon’da alıyor. NG Güral Afyon, hem Afyonkarahisar’ın iklimsel özellikleri sayesinde ferah bir atmosfer sunuyor, hem de termal olanaklarıyla “sağlıklı” tatilin adresi oluyor.
NG Güral Afyon’u kış döneminde grup olarak tercih edenler, yaz döneminde kalabalık aileler halinde tekrar geliyorlar. Yaz mevsiminde en yoğun ilgi, güney illerinden alınıyor, bu durumun en önemli sebeplerinden biri Afyonkarahisar’ın iklimsel özellikleri. Ağustos ayında İstanbul ve güney illerinde nem ve sıcaktan nefes almakta bile zorlanılırken Afyonkarahisar’da ferah bir atmosfer yaşanıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme