• Haberler
  • Genel
  • Sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde – Kocatepe Gazetesi

Sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde – Kocatepe Gazetesi

Hava sıcaklığının bu hafta artacağı belirtildi Yapılan tahminlere göre ülke genelinde hava sıcaklığının hafta sonuna kadar 5 ila 10 derece arasında artacağı belirtildi. Yarın Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerinde parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur [&hellip]

Sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde

Hava sıcaklığının bu hafta artacağı belirtildi

Yapılan tahminlere göre ülke genelinde hava sıcaklığının hafta sonuna kadar 5 ila 10 derece arasında artacağı belirtildi. Yarın Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerinde parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
20-21 Şubat Perşembe ve Cuma günlerinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu bölgeleri parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme