• Haberler
  • Genel
  • Sıcak Kalpler, yürekleri ısıttı – Kocatepe Gazetesi

Sıcak Kalpler, yürekleri ısıttı – Kocatepe Gazetesi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Polis Çocukları ve Polis Bandosu tarafından oluşturulan Sıcak Kalpler Müzik Grubu, Afyonkarahisar Budan Termal Otel'de konser verdi Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı, Afyonkarahisar'da Budan Termal Otel'de gerçekleştirildi. Çalıştay'a polis ailelerinin zihinsel ve beden engelli çocuklarının oluşturduğu Sıcak Kalpler Müzik Grubu damgasını vurdu. [&hellip]

Sıcak Kalpler, yürekleri ısıttı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Polis Çocukları ve Polis Bandosu tarafından oluşturulan Sıcak Kalpler Müzik Grubu, Afyonkarahisar Budan Termal Otel’de konser verdi

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı, Afyonkarahisar’da Budan Termal Otel’de gerçekleştirildi. Çalıştay’a polis ailelerinin zihinsel ve beden engelli çocuklarının oluşturduğu Sıcak Kalpler Müzik Grubu damgasını vurdu. Kırmızı ve beyaz kıyafetleri ile beğeni toplayan Sıcak Kalpler üyeleri, söyledikleri şarkılarla protokol üyelerinin de alkışını aldı. Sıcak Kalpler üyeleri, konserin sonunda söyledikleri “Türkiyem” şarkısının ardından Türk Bayrakları ile salonu selamladı.
MÜZİĞE VE SANATA ENGEL DEĞİL
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, koronun konserinin ardından yaptığı konuşmada, Sıcak Kalpler’i tebrik etti. Buçak, “Burada gördüğümüz orkestra başarısı bütün saz grubu ve solistlerin ortak başarısı. Birinden yanlış ses çıksa, hepimiz hissederdik. Burada olduğu gibi Emniyet teşkilatının başarısı, bütün birimlerin üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığının tescili var” dedi.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise engellilere ve dezavantajlı tüm kesimlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, Sıcak Kalpler Korosu projesinde emeği geçenlere teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme