SGK'dan SMMMO'ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Afyonkarahisar İl Müdürü Kerim Aslan ve Müdür Yardımcıları, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanlığını ziyaret etti Ziyarette Oda Başkanı Erdal Sayar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen aslan, SGK İl Müdürlüğü ile muhasebeciler arasındaki diyalog, sorun ve çözümleri hakkında güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.Aslan, muhasebecilerin devlet ile mükellef [&hellip]

SGK’dan SMMMO’ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Afyonkarahisar İl Müdürü Kerim Aslan ve Müdür Yardımcıları, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanlığını ziyaret etti

Ziyarette Oda Başkanı Erdal Sayar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen aslan, SGK İl Müdürlüğü ile muhasebeciler arasındaki diyalog, sorun ve çözümleri hakkında güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Aslan, muhasebecilerin devlet ile mükellef arasında köprü oluşturduğunu, bu köprüyt sağlamlaştırmak amacıyla muhasebecilerle sık sık görüşeceklerini söyledi.
Oda Başkanı Sayar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Aslan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme