SGK'da yeni atama – Kocatepe Gazetesi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzincan İl Müdürü Uğur Kaya, Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne tayin edildi. Afyonkarahisar'da başarılı çalışmalara imza atan mevcut SGK İl Müdürü Kerim Aslan'ın da başka bir göreve atanacağı belirtiliyor. Afyonkarahisarlı vatandaşlar hizmetlerinden memnun oldukları Kerim Aslan'ın başka bir göreve atanmasına tepki gösteriyorlar.SGK'nin bir çok il müdürü arasında yer değişimi yapıldı. Afyonkarahisar'a Erzincan İl Müdürü [&hellip]

SGK’da yeni atama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzincan İl Müdürü Uğur Kaya, Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’ne tayin edildi.

Afyonkarahisar’da başarılı çalışmalara imza atan mevcut SGK İl Müdürü Kerim Aslan’ın da başka bir göreve atanacağı belirtiliyor. Afyonkarahisarlı vatandaşlar hizmetlerinden memnun oldukları Kerim Aslan’ın başka bir göreve atanmasına tepki gösteriyorlar.
SGK’nin bir çok il müdürü arasında yer değişimi yapıldı. Afyonkarahisar’a Erzincan İl Müdürü Uğur Kaya’nın atandığı belirtilirken, SGK Afyonkarahisar İl Müdürü Kerim Aslan’ın durumunun netlik kazanmadığı bildirildi.
Görev süresi boyunca pek çok Afyonkarahisarlı’nın takdirini kazanan Kerim Aslan’ın tayinin çıkması ilimizde üzüntü yarattı. Aslan’ın ilimizde kalması için gerekli griişimlerde bulunulduğu öğrenildi. SGK’da birçok il müdüründe yer değişikliği yapılırken bazı il müdürleri ise emekliliklerini istediği öğrenildi. 1998 yılından beri Erzincan’da Sigorta Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü yapan Uğur Kaya, Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atandı.
Uğur Kaya kimdir?
Çalışma hayatına 1976 yılında SSK Adana Şube Müdürlüğü’nde memur olarak başlayan Uğur Kaya, 1978 yılında Erzincan Şube Müdürlüğü’ne memur olarak naklen atandı. Aynı müdürlükte 1979 yılında raportör, 1982 yılında şef, 1986 yılında sigorta müdür yardımcısı olarak görev yapmakta iken, kendi isteğiyle 1991 yılında SSK Aydın Bölge Müdürlüğü’ne Sigorta Müdür Yardımcısı olarak, 1996 yılında Aydın Sigorta Müdürlüğü’ne Sigorta Müdürü olarak atandı. Anılan müdürlükte görevine devam ederken Erzincan Sigorta Müdürlüğü’ne 1998 yılında Sigorta Müdürü, 2000 yılında Sigorta İl Müdürü, 4 Şubat 2008 tarihinde ise Sosyal Güvenlik Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü’ne Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili olarak, 12 Ocak 2009 tarihinde Sosyal Güvenlik İl Müdürü kadrosuna ataması yapıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme