SGK, şehit ailelerini ziyaret edecek

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan ve kurum yöneticileri, aileleri ile birlikte şehit yakınlarını ziyaret edecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bu konuda talimatı olduğunu belirten Samet Fidan, Ramazan Bayramı boyunca yapılacak ziyaretlerde, Afyonkarahisar ve ilçelerdeki 30’a yakın şehit ailesinin taleplerinin dinleneceğini kaydetti.AİLE VE SOSYALPOLİTİKALAR DA ALANDAÖte yandan Aile ve Sosyal Politikalar [&hellip]

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan ve kurum yöneticileri, aileleri ile birlikte şehit yakınlarını ziyaret edecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bu konuda talimatı olduğunu belirten Samet Fidan, Ramazan Bayramı boyunca yapılacak ziyaretlerde, Afyonkarahisar ve ilçelerdeki 30’a yakın şehit ailesinin taleplerinin dinleneceğini kaydetti.
AİLE VE SOSYAL
POLİTİKALAR DA ALANDA
Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin de şehit yakınları ve gazileri ziyaret etmeye başladığı belirtildi. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkilileri de şehit yakınları ve ailelerin, kendi kurumları ile ilgili sorunlarını soracağı, aynı zamanda Ramazan Bayramı’nı kutlayacakları belirtildi.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme