SGK Müfettişleri OSB’yi ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Müfettişleri Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ettiler 2008 yılından itibaren yeniden yapılanan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Müfettişleri Mustafa Başdağ ve Tamer Aydaner Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. SGK heyeti, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu'yla bir araya geldiler. Ziyarette konuşan SGK Müdürü Kerim Aslan, Afyon [&hellip]

SGK Müfettişleri OSB'yi ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Müfettişleri Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ettiler

2008 yılından itibaren yeniden yapılanan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Müfettişleri Mustafa Başdağ ve Tamer Aydaner Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. SGK heyeti, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu’yla bir araya geldiler. Ziyarette konuşan SGK Müdürü Kerim Aslan, Afyon OSB ile güzel çalışmalara imza atıldığını belirtirken, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ın çalışmalarını büyük bir takdirle izlediklerini söyledi.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ise, SGK heyetinin verdiği bilgilerin oldukça önemli olduğunu ve tüm sanayicilerin bu fikirleri paylaşması gerektiğini ifade etti. SGK’nın 2008’den itibaren yeniden yapılandırılmasıyla devletin üzerindeki kamburun kalktığını belirten Yeşilay, ayrıca SGK İl Müdürü Kerim Aslan’ın OSB’ye büyük desteğinin olduğunu söyledi.
Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ise 308 sanayiciye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Cumhuriyetin 100. Yıl hedeflerini tutturmak için yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirten Akosmanoğlu, “Şu an Organize Sanayi Bölgesinde 7 bin 500 kişi çalışmaktadır. Biz bu sayıyı 25 bin seviyelerini çıkarmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Bu çalışmalar kapsamında SGK İl Müdürlüğü ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kerim Aslan’ın verdiği desteğe minnettarız” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme