SGK daha etkin hâle gelecek

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Uğur Kaya, kurumun daha etkin hâle geleceğini kaydetti Vali İrfan Balkanlıoğlu, yapımı tamamlanan ve 2014 yılı Şubat ayında hizmete geçecek olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Vali Balkanlıoğlu'na SGK binası hakkında bilgiler veren SGK İl Müdürü Uğur Kaya 'İç dizaynında değişim ve yenileme [&hellip]

SGK daha etkin hâle gelecek

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Uğur Kaya, kurumun daha etkin hâle geleceğini kaydetti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, yapımı tamamlanan ve 2014 yılı Şubat ayında hizmete geçecek olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında Vali Balkanlıoğlu’na SGK binası hakkında bilgiler veren SGK İl Müdürü Uğur Kaya; “İç dizaynında değişim ve yenileme çalışmaları biten yaklaşık 4 bin metrekarelik eski hizmet binası ve 2 bin 700 metrekarede ek hizmet binası olmak üzere toplam 6 bin 700 metrekarelik alanda hizmet vermeye hazırız. Kurulacak yeni birimler sayesinde Büroları, çalışma koşulları ve toplantı salonları ile halkımıza daha kaliteli ve daha verimli bir hizmet vereceğiz. İlimize yakışır bir hizmet binası ile daha verimli bir çalışma sergileyeceğiz” dedi.
SGK’ya gelen kişilerin her türlü iş ve işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirileceklerini belirten Kaya; “Kurumumuz bünyesinde gerçekleştirilen emekli, yurt dışı borçlanma, işveren ve tescil hizmetlerinde daha etkin bir çalışma gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme