'Sezonun Gizli Şampiyonusun!'

Masterchef Türkiye'de kaptanlık yarışı öncesinde şefler yarışmacıların durumlarını değerlendirdi.

"İSTİKRAR ABİDESİ"

Temsilcimiz Ayşe Ekiz için Mehmet Şef; "Al sana bir istikrar abidesi daha. Kaybeden bir tabak olduğunda da düşen bir yarışmacımız daha var. O da Ayşe, sen de tabak kaybettiğinde hemen düşüyorsun. Aslında derdin, senin söylediğin potoya gitmek vesaire değil, tabak kaybetmemek. Ama burada böyle bir şey var. Sabahtan beri psikoloji konuşuyoruz, sen bunu nasıl idare edeceksin? Çünkü sen de düşüyorsun kaybettiğinde." ifadelerini kullandı.

'Sezonun Gizli Şampiyonusun!'

Ayşe Ekiz ise düştüğünü kabul ederek toparlanmasını da bildiğini vurgulayarak, "Potadaydım, güzel bir yemek yaptım, odaklandım ve çıktım." şeklinde cevap verdi. Ayşe Ekiz konuşmasının devamında ilk başta yarışma ortamına adapte olmakta zorlandığını ve yeni alıştığını ifade ederek, "Ben burada kaybetsem bile öğreniyorum. Her gün bir şey öğreniyorum. Yemeğim geçmese bile neyi nasıl yapacağımı öğreniyorum ve kendimi geliştiriyorum. Burada bunu fark ettim. Burada ne kadar kalırsam, benim için o kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun için de elimden gelenin daha fazlasını yapmak için mücadele edeceğim." dedi.

'Sezonun Gizli Şampiyonusun!'

SOMER ŞEFTEN AYŞE EKİZ'E ÖVGÜ

Somer Şef de Ayşe Ekiz için yorum yaptı. Somer Şef dün yapılan eleme potasındaki yarışmada Ayşe Ekiz'in gösterdiği başarıyı vurgulayarak çok yetenekli olduğunu söyledi. Somer Şef sözlerinin devamında ise Ayşe Ekiz'e hak verdiğini belirterek, "Bazen sana bakınca acaba 'Mutlu mu değil?' diyoruz. Ama aslında mutlu olmadığın için değil, bazen dediğin gibi alışık olmadığın için, yorulduğun için olduğunu ben şahsen düşünüyorum. Herhalde hepimiz için konuşabilirim, sen bu hafta da elensen bence bu sezonun gizli şampiyonusun. Ne olursa olsun. Çünkü senin geldiğin, yaptığın, gösterdiğin cesaret, açık yüreklilik ve özveri pek fazla kimsenin harcı değil." ifadelerini kullanarak Ayşe Ekiz için moral alkışı istedi.

'Sezonun Gizli Şampiyonusun!'

Bakmadan Geçme