• Haberler
  • Genel
  • 'Sezonu iki kırmızıyla tamamladık' – Kocatepe Gazetesi

'Sezonu iki kırmızıyla tamamladık' – Kocatepe Gazetesi

Ahmetpaşaspor'un Antrenörü Mehmet Özer, düzenlenen gecede Ahmetpaşasporlu futbolculara 'Kahraman futbolcularım' diye hitap ederek zor şartlarda büyük bir mücadeleyi başarıyla tamamladıklarını söyledi Ahmetapaşaspor Antrenörü Mehmet Özer de konuşmasında 2009-2010 sezonu içerisinde sadece iki kez kırmızı kart gördüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi 'Bu bizim hakemle spor camiası ile ne kadar saygılı bir takım olduğumuzu gösterir' dedi. [&hellip]

“Sezonu iki kırmızıyla tamamladık”

Ahmetpaşaspor’un Antrenörü Mehmet Özer, düzenlenen gecede Ahmetpaşasporlu futbolculara ‘Kahraman futbolcularım’ diye hitap ederek zor şartlarda büyük bir mücadeleyi başarıyla tamamladıklarını söyledi

Ahmetapaşaspor Antrenörü Mehmet Özer de konuşmasında 2009-2010 sezonu içerisinde sadece iki kez kırmızı kart gördüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Bu bizim hakemle spor camiası ile ne kadar saygılı bir takım olduğumuzu gösterir” dedi. Takıma sadece Kulüp Başkanı Mustafa Oğuz desteklerinin olduğunu söyleyen Özer, şöyle devam etti:
“Başkan Mustafa Oğuz takımı ayakta tutmak için hem sahada hem saha dışında boğuşurken benim futbolcularım saha içerisinde her türlü zorluğa göğüs gererken Ahmetpaşa’nın büyüklerinden ve ileri gelenlerinden hiçbir kimsenin takıma sahip çıkmaması ve tek kuruş yardımda bulunmamasının üzüntüsü içerisindeyim.”
“Süper Lig’e renk getireceğiz”
Özer, “Ahmetpaşa-spor, mücadele ettiği her kulvarda zirveyi hedefler. İşte bu hedef doğrultusunda gelecek sezon için benim teknik anlamda hoca olarak takımda gördüğüm eksiklikler ile ilgili talepler doğrultusunda sayın başkanımızın özel çabalarıyla hemen Play-Off’ların akabinde 4 tane çok değerli futbolcu ile anlaşmış, bulunuyoruz. Onları aramızda görmek bizi onurlandırdı. Hepimiz bu sezon hatalar yaptık ama önümüzdeki sezon bu hataları asgariye indirip Süper Lig’e renk getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme