• Haberler
  • Gündem
  • 'Sezer Küçükkurt’un Adaylıktan Çekileceği Yönündeki Ahlaksız İfadeler Asılsızdır'

'Sezer Küçükkurt’un Adaylıktan Çekileceği Yönündeki Ahlaksız İfadeler Asılsızdır'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'un, adaylıktan çekileceği yönünde ahlaksız ifadeler ortaya atıldığını söyleyerek bu ifadelerin gerçek dışı olduğunu belirtti. Taytak, 'Sezer Küçükkurt'ta mertçe adaylık teklif ettik, O da bize, 'Bu bana gururdur, şereftir,' dedi ve yola çıktık. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt'tur. Başaracağız, ok yaydan çıktı.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,  Başka partiler gibi 5 kişiye göz kırpmadıklarını, MHP Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’ta mertçe adaylık teklif ettiklerini kaydetti.

“OK YAYDAN ÇIKTI BİZİM ADAYIMIZ SEZER KÜÇÜKKURT’TUR”

Taytak, konuşmasında şu idarelerde bulundu:

“MHP özü, sözü ve ruhuyla mertçe yaşar. Ne dediysek odur, ne yapacaksak odur.15 Temmuz akşamı herkes evine saklanırken Liderimiz, Büyüğümüz MHP Genel Merkezi ışıklarını sabaha kadar yaktırıp ayrılmadı. Cumhur ittifakı vardır diyerek hiçbir şey istememiştir. 30 büyük ilde ittifak vardır. 22 ilde ittifak yoktur. Afyonkarahisar’da kendi bayrağımız üç hilallimizle seçime gidiyoruz. MHP’nin adayı çekilecek deniliyor. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, namusumuzdur, şerefimizdir. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt çekilecek diye ahlaksız ifadeler var. Kimlerin bu ahlaksız ifadeleri ortaya koyduğunu biliyoruz. MHP hiçbir gün çekilmedi. 1980 öncesi ve sonrası binlerce şehit verdik çekilmedik. Kenara gelmedik. Biz adayımıza aday adayısın demedik. Mertçe gidip adaylık teklif ettik, O da bize, ‘Bu bana gururdur, şereftir,’ dedi ve yola çıktık. Başka partiler gibi 5 kişiye göz kırpmadık. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt’tur. Başaracağız, ok yaydan çıktı. Dönmeyeceğiz. Toplantıya gelmeden Liderimizin elini öptüm. Seçim sonucu üç hilali Afyonkarahisar genelinde dalgalandırmamızı istedi.”

Bakmadan Geçme