Sezen: Asıl savrulan CHP – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hüseyin Sezen, Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve Medya Tanıtım Başkanı Halil İbrahim Sevim'le birlikte dün partide düzenledikleri basın toplantısında gündemi değerlendirdi.'BASIN 15 TEMMUZ'DA MİLLETİN YANINDAYDI'AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, basın mensuplarının geçmiş 24 Temmuz Basın bayramını kutladı. Gazetecilerin yeri geldiğinde siyasilerle de gece gündüz demeden çalıştıklarını [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hüseyin Sezen, Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve Medya Tanıtım Başkanı Halil İbrahim Sevim’le birlikte dün partide düzenledikleri basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
“BASIN 15 TEMMUZ’DA MİLLETİN YANINDAYDI”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, basın mensuplarının geçmiş 24 Temmuz Basın bayramını kutladı. Gazetecilerin yeri geldiğinde siyasilerle de gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Sezen, “Yeri geliyor bir savaşın ortasına giriyorsunuz. Yeri geliyor soğuk bir kış gününde saatlerce çekim yapmak zorunda kalıyorsunuz. 24 Temmuz zor şartlar altında çalışan siz kıymetli basın mensuplarının günü. 15 Temmuz ve sonrası yaşadığımız süreçte darbeye karşı basın mensuplarının verdikleri mücadeleden ötürü sizlere en kalbi duygularımla teşekkür ederim. 15 Temmuz darbe girişimi esnasında, sizler milletten ve demokrasiden yana kesin bir tavır alarak vatanımızın işgalinin önüne geçtiniz. Bizler bunu asla unutmayacak, unutturmayacağız.”dedi.
“HEDEFTE 59 BELEDİYE VAR”
Yaklaşan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili olarak değerlendirme yapan İl Başkanı Hüseyin Sezen, ana muhalefete atıfta bulundu. Sezen, “Birileri delegelerin oyunu hesaplaya dursun biz AK Parti olarak yerel seçimler için şimdiden hazırlıklarımıza başladık. Biz şimdiden sandık bazında çalışmalarımıza başladık. Teşkilat mensuplarımıza  talimatlarımızı verdik. İnşallah Mart 2019’da Afyonkarahisar’daki 59 belediyeyi AK belediyecilikle tanıştıracağız. Mevcut belediyelerimizi de koruyacağız. Bu hazırlık öyle bir hazırlık ki bütün merkez başta olmak üzere, beldeleri ve ilçeleri ilmik ilmik dokuyacağız ve yerel seçimlerin galibi Allah’ın izni ile AK Parti olacak. Bütün belediyelerimizi AK belediyecilikle tanıştıracağız. Bizim elimizde olmayan belediyeler var. Bu belediyeleri mutlaka bu seçimde alacağız. 31 Mart seçimlerinde yeni bir zafer kazanacağız. 1 Nisan sabahı Afyonkarahisar’ın bütün beldeleri, ilçeleri ve merkezi AK belediyecilikle tanışmış olacak” diye konuştu.
“ANKET FİRMASINI BİLMİYORUZ”
Geçtiğimiz günlerde cep telefonlarına gönderilen mesajda, 2019’da kimi Belediye Başkanı olarak görmek istediği sorusunun sorulduğunu hatırlatan Sezen, “Telefonlarla SMS yoluyla bir anket çalışması yapıldığına dair elimize bilgi geldi. Bu anketlerle ilgili sürekli bize sorular yöneltiyor. Bu anketleri kimin yaptığını bilmiyoruz. Dolayısıyla bunlarla ilgili bir kanaat bildirmemiz doğru olmaz. Ama biz biliyoruz ki genel merkezimiz her seçimde aday belirleme sürecinde anket firmaları ile çalışır. Tabii bu bir tek anketi firması olmuyor. Genel Merkez 3-4 anket firması ile çapraz sorgu yaptırıyor. Ama bunlar hangi anket firmalarıdır bilemiyoruz” şeklinde konuştu.
“BENLİĞİMİZ ORTAYA ÇIKTI”
Şuhut ilçesinde arızalanan askeri helikopterin, acil iniş yapmak zorunda kaldığını hatırlatan Sezen, “Anayurt köyünde, askeri personele vatandaşlarımızın misafirperverliği ulusal basına da yansıdı. Hatta milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurdunuseven aileyi ziyaret ederek İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüştürdü. Bu aslında Afyonkarahisar için normal bir durum ama bu normal durum bazen insanların içini öyle bir ısıtıyor ki benliğimiz ortaya çıkıyor. Şehrimizle ilgili çok güzel bir algı oluşturuyor. Bu nedenle Şuhut halkımızı Anayurt halkımızı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.
YÜZ GÜNDE 400 PROJE
“100 günde 400 Proje” hakkında bilgi veren Sezen şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk 100 günde tamamlanacak 400 proje açıkladı. Bu projeler yaklaşık 46 milyar liralık bütçeyle hayata geçirilecek. Yeni dönemin de ateşleyici gücü olacak. Özetleyecek olursak bu projelerin 48’i savunma sanayinin, ulaştırma, sağlık, çevre ve şehircilik, tarım-orman ve çalışma hayatı gibi birçok alanı kapsıyor. Ülke genelinde bütün firmalara yansıyacağını ve katkı sağlayaca��ını düşünüyorum.”
“DOLAR HÜKÜMDARLIĞI BİTECEK”
“Doların yükselmesi kimseyi ürkütmesin” diyen Sezen şöyle konuştu: “Doları Allah’ın izni ile Türkiye yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çökertecek. Dünyanın en stratejik ülkesi olan Türkiye’nin, yeni dönemde Batı’nın en büyük rakibi olan Rusya, Çin ve Hindistan ile ekonomik ve siyasi ilişkileri geliştirmesi güç dengelerini de değiştirecek. Yerli para sisteminin oturması ise doların hükümranlığını tarihe gömecek. Türkiye, Çin, İran, Rusya ve Hindistan blokunun ticarette dolar yerine yerli para kullanımı küresel ticaretin de işleyişini değiştirecek, dolara dayalı sistemin çökmesi çok ta uzak bir senaryo değil. Yerli para hamlesiyle ABD’nin ülkeleri dolarla baskılama, ekonomik operasyon çekmesi de büyük ölçüde sınırlandırılacak. Yerli parayla ülkelerin dış borcu azalacağı gibi enflasyon ve faiz oranlarının düşmesinin de yolu açılacak. Planlar bu şekilde. Kısaca hayatımızdan doları çıkarıp, Brezilya Reali, Hindistan Rupisi, Çin Yuan’ı, Rus Rublesi ve İran Riyalini alacağız.”
“ZAVALLININ BAŞKA ÇARESİ YOK”
CHP Genel Başkanının “Türkiye savruluyor” twitine değinen Sezen şunları söyledi: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Türk Lirasını dolar karşısında pula çevirenler yerli ve milli ise kime gayri milli diyeceğiz? Ne diyorduk? Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor’ twitini attı.
Zavallının başka çaresi yok. Gündemi değiştirmek için uğraşıyor. ‘Cambaza bak’ diyerek kendini gündemden düşürmeye, her şey kontrol altında demeye getiriyor. Kısaca diktatörlüğü ile başarısızlığını gizlemeye çalışıyor. Bir ayda bin 230 delegenin imzasını sayamayanların Türkiye ile yorumları ne kadar dikkate alınır, halkın takdirine bırakıyoruz. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Asıl savrulan CHP direksiyonuna sahip çıksınlar.”

SEZEN YÜRÜTME KURULU’NU AÇIKLADI

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen partisinin İl Yürütme Kurulu Üyelerini açıkladı. Buna göre; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Talha Akkaya, Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim, Dış İlişkiler Başkanı Şükrü Tunçbilek, Sosyal Politikalar Başkanı Davut Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Ekonomi İşleri Başkanı Hüseyin Menteş, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Kardaş, Mali ve İdari İşler Başkanı Bahattin Savrukoğlu, AR-GE Başkanı Nurettin Birliktir, İnsan Hakları Başkanı Saadet Selcen Hıdıroğlu, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Abdil Tıkır ve İl Sekreteri Fatma Erdoğan.  >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme