Seyirciye maça özel İftar yemeği

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor bugün Zafer Stadı'nda Ankara temsilcisi Keçiörengücü'ne ev sahipliği yapacak. Karşılaşmanın iftar saatine rastlaması nedeniyle AFJET Afyonsporlu yöneticiler, Keçiörengücü kulüp yöneticileri ile görüşerek maç saatinin değişmesi talebinde bulundu. Ancak Keçiörengücü bu talebe olumsuz cevap verince, taraftarların oruçlarını statta açabilmeleri için bazı işadamları çalışmalara başladı.Bugün Zafer [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor bugün Zafer Stadı’nda Ankara temsilcisi Keçiörengücü’ne ev sahipliği yapacak. Karşılaşmanın iftar saatine rastlaması nedeniyle AFJET Afyonsporlu yöneticiler, Keçiörengücü kulüp yöneticileri ile görüşerek maç saatinin değişmesi talebinde bulundu. Ancak Keçiörengücü bu talebe olumsuz cevap verince, taraftarların oruçlarını statta açabilmeleri için bazı işadamları çalışmalara başladı.
Bugün Zafer Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma sonunda tüm taraftarlara iftar yemeği verileceğini belirten Özlemin Grup Sahibi İşadamı Murat Bilgici, futbolseverlerin oruçlarını statta açabilmeleri için kalabalık bir ekiple hizmete hazır olduklarını söyledi. Böylesine önemli bir karşılaşmada Afyonlu sporseverleri aç bırakmayacaklarını belirten İşadamı Murat Bilgici, “Zafer Stadı’nda görev alacak elemanlarımız ile tüm sporseverlere iftar saatinde yemek dağıtmak için hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.
“AÇ DA KALSAK STADI DOLDURACAĞIZ”
Sosyal medya aracılığı ile kenetlenen Afyonlu futbolseverler, “Şampiyonluğu büyük bir şanssızlık sonucu kaçırdık. Ancak takımımızın Play-Off maçlarında birinci olarak Spor Toto 1. Lig’e yükseleceğine inanıyoruz. Bu nedenle aç da kalsak bugün Zafer Stadı’ndaki yerimizi alıp, takımımıza desteğimizi her zamanki gibi sürdüreceğiz” ifadesine yer verdi.
METİN HELVA VE YILDIZ SUYA DA TEŞEKKÜR
AFJET Afyonsporlu yöneticiler ise bugün Keçiörengücü ile oynanacak karşılaşmanın önemine değinerek, tüm sporseverleri Zafer Stadı’na davet etti. Gerek bugünkü karşılaşmada gerekse bundan sonraki maçlarda daha fazla taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan kulüp yöneticileri, “Bugünkü karşılaşmanın iftar saatine rastlaması nedeniyle 10 bin kişilik yemek hazırlatarak iftar saatinde taraftarlara dağıtacak olan Özlemin Grup Sahibi İşadamı Murat Bilgici’ye bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca stada girerken taraftarlarımıza su ve helva ikramında bulunacak olan Metin Helva ile Yıldız Su yetkililerine de taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme