• Haberler
  • Spor
  • Seyircilerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

Seyircilerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

Vali Yardımcısı Adem Uslu Başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu başta emniyet tedbirleri olmak üzere tüm kamu ve paydaş kurumlara gerekli önlemleri alması için talimat verildi.MÜSABAKALARIN GÜVENLİĞİ İÇİNGEREKLİ TÜM ÖNLEMLER ALINACAKStada seyirci kapasitesinin üzerinde seyirci alınmaması ve ayrıca müsabakalara biletsiz seyirci alınmaması talimatı gerekli birimlere iletildi.Stat çevresi ve müsabaka alanı girişinde Emniyet yetkilileri gerekli gördüğü [&hellip]

Vali Yardımcısı Adem Uslu Başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu başta emniyet tedbirleri olmak üzere tüm kamu ve paydaş kurumlara gerekli önlemleri alması için talimat verildi.
MÜSABAKALARIN GÜVENLİĞİ İÇİN
GEREKLİ TÜM ÖNLEMLER ALINACAK
Stada seyirci kapasitesinin üzerinde seyirci alınmaması ve ayrıca müsabakalara biletsiz seyirci alınmaması talimatı gerekli birimlere iletildi.
Stat çevresi ve müsabaka alanı girişinde Emniyet yetkilileri gerekli gördüğü durumda alkol muayenesi yaparak alkollü kişileri asla müsabaka alanlarına alınmayacak.
Stat çevresi trafik akışının sağlıklı olması için maraton tribünleri tarafına araç geçişine müsaade edilmeyecek. Ayrıca Yeni Şehir Stadyumu Kapalı Otoparkı için gelecek dönemlerde keşif yapılarak otoparkın açılması için gerekli çalışmalar yapılacak.
Stat içi ve dışında güvenliği polis ve jandarma birlikte sağlayacak. Misafir takım ve seyircilerinin özellikle maç sonrasına stattan güvenli bir şekilde ayrılmalarını sağlayacak Sadıkbey Mahallesi tarafındaki yolun kullanılabilecek şekilde güçlendirme yapılacak.
Taraftar grupları içine sızarak taşkınlık yapanlara asla taviz verilmeyecek, anında müdahale edilecek.
Spor severlerin görevli personelin çalışmalarına yardımcı olması ve destek verilmesi istenirken tüm önlem ve uygulamaların spor müsabakalarının huzur ve güven ortamında centilmence gerçekleşmesi için yapıldığına dikkat çekildi. 

Bakmadan Geçme