• Haberler
  • Genel
  • Seydiler modern belediyecilikle tanışacak – Kocatepe Gazetesi

Seydiler modern belediyecilikle tanışacak – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti Seydiler Belediye Başkan Adayı Adem Tokdemir, Seydiler'i modern bir belde haline dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi. Seydiler'in bir sevda olduğunu ifade eden Başkan Adayı Adem Tokdemir, beldedeki Peri Bacalarını turizme kazandırılacağını söyledi Demokrat Parti İl Başkanlığı'nda yapılan aday tanıtım toplantısında Seydiler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Adem Tokdemir, Seydilerliler'in doğru adayı seçeceğine emin [&hellip]

Seydiler modern belediyecilikle tanışacak

Demokrat Parti Seydiler Belediye Başkan Adayı Adem Tokdemir, Seydiler’i modern bir belde haline dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi. Seydiler’in bir sevda olduğunu ifade eden Başkan Adayı Adem Tokdemir, beldedeki Peri Bacalarını turizme kazandırılacağını söyledi

Demokrat Parti İl Başkanlığı’nda yapılan aday tanıtım toplantısında Seydiler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Adem Tokdemir, Seydilerliler’in doğru adayı seçeceğine emin olduğunu söyledi. Yerel seçimlerde partilerden çok adayın önemli olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Tokdemir, belediyecilikte önemli olanın hizmet için adaylık olduğunu ifade etti. Seydiler sevgisinin, daha yaşanır ve gelişmiş bir Seydiler rüyasının kendisinin Belediye Başkan Adayı olmasına neden olduğunu kaydeden Tokdemir, “İktidar partisinde olmasına rağmen Seydiler’in yeterince hizmet alamadı. İçme suyu, kanalizasyon gibi ufak gözüken ama büyük sorunlarımız var. İçme suyu insanın temel ihtiyacıdır. Sağlıklı içme suyu elde etmek insan haklarının bir gereğidir. Sağlıklı bir çevrede yaşamak herkesin hakkıdır. Bu nedenle vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgi ve vefadan ilk olarak bu sıkıntıyı çözeceğiz. Seydiler halkı artık sağlıklı ve memba kalitesinde su içecek. Ayrıca kanalizasyon sorunu kalmayacak. Başkan olur olmaz bu sorunları çözeceğiz. Çünkü sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz. İçme suyu ve kanalizasyon da sağlığın en önemli iki ayağı” dedi.
Bir çok belediye başkanının seçim dönemiyle birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını tanıtan haberlere konu olduğunu hatırlatan Demokrat Parti Seydiler Belediye Başkan Adayı Adem Tokdemir, kendisinin başkan seçilmesi halinde asfalt ve kaldırımı seçim malzemesi yapmayacağını söyledi. Bir belediye başkanı için kaldırım ve asfaltın asli görev olduğunu, hizmeti üstlenmiş kişilerin bunlarla övünmemesi gerektiğini vurgulayan Tokdemir, “Biz Seydiler sevdası ve Seydiler’e hizmet aşkıyla yola çıktık. Asli görevlerimiz olan yol, kaldırım ve alt yapı sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz. Ama bunlarla övünmeyeceğiz. Seydiler’i modern belediyecilikle tanıştırıp sosyal projelere imza atacağız. Beldemizdeki Peri Bacaları’nı aktif olarak tanıtacağız. Böylelikle beldemizi turizme de açarak, halkımızın gelir seviyesini arttırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Kendilerine gösterdiği teveccühten dolayı Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Muharrem Mercan’a teşekkür eden Demokrat Parti Seydiler Belediye Başkan Adayı Adem Tokdemir, Demokrat parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Afyonkarahisarlı olduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle tamamladı; “Genel Başkanımızın selam ve sevgilerini Seydilerli hemşerilerimize ileteceğiz. İnşallah Seydiler’de ipi Demokrat Parti göğüsleyecektir”
Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme