Seydiler inat uğruna LİGDEN ÇEKİLDİ

Ligin başarılı takımlarından Seydilerspor, Yönetim Kurulu ve oyuncuların çekişmeleri sonrasında ligden çekildi   Süper Amatör Lig'de mücadele eden Seydilerspor, ilk yarıyı lider bitirmişti. İkinci yarıya kötü başlayan takım, iç çekişmelerden sonra ligden çekildi. 11 maçtan 6 galibiyet, 5 beraberlikle ayrılan ve sonrasında çekişmelere sahne olan takımda oyuncular, maça çıkmadı. Yönetim Kurulu oyuncuların isteğine olumsuz cevap [&hellip]

Ligin başarılı takımlarından Seydilerspor, Yönetim Kurulu ve oyuncuların çekişmeleri sonrasında ligden çekildi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Seydilerspor, ilk yarıyı lider bitirmişti. İkinci yarıya kötü başlayan takım, iç çekişmelerden sonra ligden çekildi. 11 maçtan 6 galibiyet, 5 beraberlikle ayrılan ve sonrasında çekişmelere sahne olan takımda oyuncular, maça çıkmadı. Yönetim Kurulu oyuncuların isteğine olumsuz cevap verdi. Sonrasında takımı kurmak için oyuncu arayışına giren Seydilerspor, oyuncu da bulamadı. Çareyi ligden çekilmekte bulan Seydilerspor Yönetim Kurulu, alıcısı hazır olan takımı verdiği dilekçe ile ligden çekti.
BUNDAN SONRA NE OLACAK
Feshedilecek olan Seydilerspor’un oyuncuları boşa çıkacak ve ikinci transfer tescil dönemi bitmediği için de başka takımlara gidecek. Takım ligden çekildiği için, 12 takımla maratona başlayan Süper Amatör Lig, 11 takımla yoluna devam edecek. Seydilerspor’un rakipleri ligde oynaması gereken maçları oynamayacak ve 3-0 hükmen galip sayılacak.

Bakmadan Geçme