Şevket Yaman Kimdir

Gazeteci Şevket Yaman CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Basın Danışmanı olarak görevlendirildi.

Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Basın Danışmanı Meriç Tafolar, CHP Genel Merkez İletişim Koordinatörü olarak atandı. Gazeteci Şevket Yaman ise Özel’in Basın Danışmanı olarak görevlendirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel tarafından; Sayın Meriç Tafolar Genel Merkez İletişim Koordinatörü, Sayın Şevket Yaman Genel Başkan Basın Danışmanı olarak görevlendirilmiştir.”

CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, parti içerisinde bazı görev değişiklikleri gerçekleşti. Bu kapsamda, gazeteci Şevket Yaman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Basın Danışmanı olarak yeni görevine atandı.

ŞEVKET YAMAN KİMDİR?
Hatay’ın Antakya ilçesinde 1989 yılında doğan Şevket Yaman Atatürk İlkokulu’nda başladığı eğitimine İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde eğitimini tamamladı ve 2007 yılında mezun oldu. Milliyet gazetesinde uzun süre çalışan  Yaman, 2011’de Milliyet’ten ayrılarak yeni bir döneme başladı. 2011’den itibaren Özel’in basın danışmanlığını üstlendi. Özgür Özel’in Basın Danışmanı Şevket Yaman, Hatay Antakya kökenli ve 34 yaşındadır.

Bakmadan Geçme