Sevinçler paylaşınca güzel – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı’da dünyaya gelen 1000 bebeğe 'hoş geldin' dedi. Vatandaşları acıda, kederde yalnız bırakmayan Sandıklı Belediyesi, dünyaya gözlerini açan ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketlerin içerisinde bir bebeğin temel ihtiyaçları bulunuyor. İçerisinde yeni doğan zıbın takımı, eşya taşıma çantası bulunan setler ailelerin maddi yükünü de hafifletiyor.Sandıklı’yı geniş bir aile olarak gördüğünü belirten Sandıklı Belediye [&hellip]

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı’da dünyaya gelen 1000 bebeğe “hoş geldin” dedi. Vatandaşları acıda, kederde yalnız bırakmayan Sandıklı Belediyesi, dünyaya gözlerini açan ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketlerin içerisinde bir bebeğin temel ihtiyaçları bulunuyor. İçerisinde yeni doğan zıbın takımı, eşya taşıma çantası bulunan setler ailelerin maddi yükünü de hafifletiyor.
Sandıklı’yı geniş bir aile olarak gördüğünü belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Biz ailelerimize sahip çıkıyoruz. Bu büyük aileye yeni katılan her çocuk bizim için değerlidir. Doğan umutlarımızı beraber büyütelim” dedi.

Bakmadan Geçme