• Haberler
  • Genel
  • Sevim: Millet yerine notere gidenlere karşı dik duracağız

Sevim: Millet yerine notere gidenlere karşı dik duracağız

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, paralel çetelere, beddua seansları düzenleyenlere, millete gitmek yerine notere gidenlere karşı dimdik durulması gerektiğini söyledi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolvadin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı 28 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Toplantı divanına [&hellip]

Sevim: Millet yerine notere gidenlere karşı dik duracağız

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, paralel çetelere, beddua seansları düzenleyenlere, millete gitmek yerine notere gidenlere karşı dimdik durulması gerektiğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolvadin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı 28 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Toplantı divanına İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu’nun başkanlık etti.
DİK DURMA ZAMANI
Toplantının açılış konuşmasını Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim yaptı. Bolvadin’de hizmet ve yatırımların devam etmesi için çalışacaklarını söyleyen Sevim; “Hizmetlerin artarak devam etmesi için, 7 Haziran seçimleri çok önemli, her seçimin bir öncekinden daha önemli olduğunu biliyoruz. Ancak 70 gün sonra yapılacak olan bu seçim gerçekten çok daha önemli. Dış mihraklar ile kapalı kapılar ardında yapılan kirli pazarlıkları sonucu ülkemizi bilinmezliklere sürüklemek isteyenlere, birliğimizden doğan rahmetin, bereketin varlığından rahatsız olanlara, bu milletin duygularıyla oynayarak, burs himmet adı altında kanını sömürenlere, karşı dimdik durma zamanıdır. Paralel çetelere, beddua seansları düzenleyenlere, millete gitmek yerine notere gidenlere karşı dimdik durma zamanıdır.” dedi.
BAŞARI HİKAYESİ BÜYÜK
İkinci konuşmayı Bolvadin İGM Üyesi Meclis 1. Başkan Vekili Ömer Dayı yaptı. Dayı, AK Parti iktidarının 13 yıllık merkezi hükümet ve yerel yönetimlerde yaptıklarının başlı başına bir başarı hikayesi olduğunu belirtti.
Dayı; “AK Parti bilindiği üzere 2002 yıldan bu tarafa 13 yılda dünyaya örnek olabilecek bir hikaye, başarılı bir öykü yazdı. Bu başarılı öyküde Türkiye’ye ve ilimize hizmetler, ilçemize hizmetler var. Bu öyküde dünyada ki mazlum, mahrum ve ezilen Müslümanlara sahip çıkma var. Bu öyküde Türkiye’nin ekonomisinden sağlığına, ulaşımından, savunma sanayine, sosyal güvenliğinden, sosyal hizmetlerden diğer hizmetlere hepsinden oluşan büyük bir başarı öyküsü var. Bu öyküde ilimiz Afyon-karahisar’a, ilçelerimize, Bolvadin’imize, köylerimize hizmetler var. Çok partili hayata geçişten itibaren 1950’den bu yana ilçemiz kamu yatırımları açısından iki dönemde en büyük yatırım almıştır. Birisi rahmetli Erbakan Hocamızın döneminde ki Alkoloid Fabrikasıdır, diğer ise son 10 yılda AK Partiden aldığı kamu hizmetleridir. Sadece DSİ’den ilçemizde doğrudan 60 trilyon liralık yatırım yapılmıştır. Ayrıca şu anda sadece ihale hazırlık aşamasında olan 10 trilyon liralık yatırım var. İGM üyesi bir kardeşiniz olarak 2. dönemimde de ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
AK PARTİ PLANLI ÇALIŞIR
Toplatının basına açık bölümünün son konuşmasını AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Bolvadin ilçesinde birlik ve beraberliği görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Yurdunuseven şöyle konuştu: “Bolvadin’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki Belediye Başkanımız Fatih Kayacan ve İGM Üyelerimiz ilçemize hizmet etmeye yatırım yapmaya devam ediyorlar. AK Parti olarak kurumsal bir partiyiz. Yapacağımız çalışmalar 6 ay veya 1 yıl öncesinden planlanır. 7 Mart’ta sandığa sahip çıkıyoruz programını yaptık. 14 Mart’ta bütün mahalle ve köy başkanlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız toplantılarla ilgili bazı basın yayın organların da ‘AK Parti panikliyor ve oyları çok düşüyor. Bundan dolayı mahalle ve köy başkanlarını toplantıya çağırdı’ denildi. Ama böyle bir şey yok. Biz 6 ay önce mahalle ve köy başkanlarımızı toplayacağımızı ve eğitim vereceğimizi planladık. Parti olarak düzenli olarak yapmakta olduğumuz ilçe danışma meclis toplantılarıdır. Yine İl Danışma Meclis toplantılarımız var. Bizim partimiz kurumsal bir parti. Yapılacak çalışmaları önceden planlayan bir partidir. Partimiz inşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacak şekilde inşallah iktidarda olmaya devam edeceğiz. Sizleri gayreti ve dualarıyla hizmetlerimiz devam edecek.” Toplantıya; İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili aday adayları Hatice Özkal, Akif Özkaldı, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve yönetim kurulu üyeleri, bazı beldelerin Belediye Başkanları ve partililer katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme