Sevim: MHP iktidarında kimse aç kalmayacak

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmalarına Çobanlar İlçesi ve Kocaöz Beldesi ile devam etti. Sevim, Çobanlar ilçesi Kocaöz Beldesi’nde Belediye Başkanı İbrahim Nal ile birlikte ziyaretlerde bulunurken, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıkladığı seçim beyannamesini vatandaşlara anlattı.MHP’nin politikalarını ve [&hellip]

Sevim: MHP iktidarında kimse aç kalmayacak

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmalarına Çobanlar İlçesi ve Kocaöz Beldesi ile devam etti. Sevim, Çobanlar ilçesi Kocaöz Beldesi’nde Belediye Başkanı İbrahim Nal ile birlikte ziyaretlerde bulunurken, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesini vatandaşlara anlattı.
MHP’nin politikalarını ve seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Sevim, “Bizim iktidarımızda hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Gerçek yoksul ailelerimize gereken sosyal yardımlar yapılarak, yoksulluk oranı yüksek yerlere de destek projeleri uygulanacak. Bankaların, bizim iktidarımız da artık ücretli ve emeklilerimizin maaş hesaplarına bloke uygulaması engellenecek” diye konuştu.
Sevim konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“MHP iktidarında özellikle mazot, gübre ve yem üzerindeki vergileri kaldıracağız. Çiftçi kardeşlerimize müjdeyi verelim bizim iktidarımız da mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Ayrıca asgari ücrete yönelik düzenlemeler yapacağız ve asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme