• Haberler
  • Genel
  • Sevginizi Özdilek'le anlatın – Kocatepe Gazetesi

Sevginizi Özdilek'le anlatın – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi'nde Sevgililer Günü için hazırlanan kaliteli ve çeşitli ürünler, müşterileri bekliyor Kaliteli havlu, bornoz ve nevresim setleri kreasyonları ile adından söz ettiren, tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarında olan Özdilek nevresim takımları, uyku setleri, pike takımları, yastık, yorgan ve battaniye seçeneklerinden oluşan zengin bir yelpazeyi de evlere taşıyor. Günümüz akımlarının izlerini, kendine has [&hellip]

Sevginizi Özdilek’le anlatın

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Sevgililer Günü için hazırlanan kaliteli ve çeşitli ürünler, müşterileri bekliyor

Kaliteli havlu, bornoz ve nevresim setleri kreasyonları ile adından söz ettiren, tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarında olan Özdilek; nevresim takımları, uyku setleri, pike takımları, yastık, yorgan ve battaniye seçeneklerinden oluşan zengin bir yelpazeyi de evlere taşıyor.
Günümüz akımlarının izlerini, kendine has tasarımlarla yorumlayan Özdilek’in yeni koleksiyonundaki modeller, uluslararası kalite standartlarına sahip tasarımlarla her zevke uygun desen ve renk alternatifleri ile de ilgi topluyor.
YÜZDE 100 PAMUK
Yüzde 100 pamuk olan Özdilek ürünlerinin çiçek motiflerinde yakalanan gerçeklik, renk tonlarındaki doğallık ve abartıya kaçmayan, sadece mevsimin kendine has güzelliğini yaşatmayı hedefleyen tasarım anlayışı; koleksiyonun neden bu denli çarpıcı olduğunu ve ilgiyle izlendiğini anlatıyor.
ŞIK VE GÜZEL HEDİYELER
Özdilek Alışveriş Merkezleri Sevgililer Günü için kadın ve erkek giyim, aksesuar ve kozmetik, ev araç gereçleri ve tekstil gibi birbirinden şık ve güzel hediye seçeneklerini müşterilerine sunuyor.
Bijuteri ve aksesuar reyonlarında satışa sunulan takı ve aksesuarlar ise bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenlerin, sevgilileri için tercih edecekleri ürünleri oluşturuyor.
Sevgilisi için romantik bir ortam oluşturmak isteyenler için de, Özdilek reyonlarında satışa sunulan sevgiler için özel hazırlanan mum ve mumluklar çerçeve ve vazolar, bu romantik akşamınızı süslemek hazırlanan birbirinden güzel ürünler Özdilek reyonlarda sizleri bekliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme