• Haberler
  • Genel
  • Sevgililer Günü için Güral’a – Kocatepe Gazetesi

Sevgililer Günü için Güral’a – Kocatepe Gazetesi

Güral Afyon Otel’de “Sevgililer Günü” hazırlığı şimdiden başladı Güral Afyon Otel’in Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketleri, kamuoyuna açıklandı. Buna göre 14 Şubat Cuma ve 15 Şubat Cumartesi günlerini kapsayan iki gece konaklamalı bu paketlerde romantik bir spa deneyimi vadeden özel alternatifler de yer alıyor.NG Afyon'un Sevgililer Günü'ne özel konaklamalı spa paketlerini satın alan çiftler haftanın [&hellip]

Sevgililer Günü için Güral'a

Güral Afyon Otel’de “Sevgililer Günü” hazırlığı şimdiden başladı

Güral Afyon Otel’in Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketleri, kamuoyuna açıklandı. Buna göre 14 Şubat Cuma ve 15 Şubat Cumartesi günlerini kapsayan iki gece konaklamalı bu paketlerde romantik bir spa deneyimi vadeden özel alternatifler de yer alıyor.
NG Afyon’un Sevgililer Günü’ne özel konaklamalı spa paketlerini satın alan çiftler haftanın yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşıp huzuru ve rahatlığı hissediyor. 14 Şubat Cuma akşamı ise çiftlere, canlı müzik eşliğinde, Afyon Brasserie’nin Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı menünün tadılacağı, romantik bir akşam yemeği sunuluyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme