Sever adaylığını açıkladı – Kocatepe Gazetesi

CHP Merkez İlçe Başkan adayı Vedat Sever, dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında Merkez İlçe Başkanlığı seçimine aday olduğunu ilan etti.CHP SEVGİSİ AİLEDE BAŞLADIVedat Sever, çocukluğundan itibaren aile içinde başlayan CHP sevgisinin yıllar içinde daha da genişlediğini söyledi. Sever, 'Ailemin içinde başlayan CHP'lilk sevgisi, terbiyesi ve bilinci gençlik yıllarımda rahmetli Milletvekilimiz İsmail Akın'ın seçim [&hellip]

CHP Merkez İlçe Başkan adayı Vedat Sever, dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında Merkez İlçe Başkanlığı seçimine aday olduğunu ilan etti.
CHP SEVGİSİ AİLEDE BAŞLADI
Vedat Sever, çocukluğundan itibaren aile içinde başlayan CHP sevgisinin yıllar içinde daha da genişlediğini söyledi. Sever, “Ailemin içinde başlayan CHP’lilk sevgisi, terbiyesi ve bilinci gençlik yıllarımda rahmetli Milletvekilimiz İsmail Akın’ın seçim çalışma gezilerinde daha da gelişerek beni CHP’nin yılmaz bir savunucusu yaptı. 1978 yılında başladığım öğretmenlik mesleğimde vaktim önce öğrencilerime daha sonra çevreme ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının CHP’nin altı oklu bayrağı altında yaptıkları devrimleri anlatmakla geçti. 28 yıllık öğretmenlik yaşamımı 1 Temmuz 2005 tarihinde sonlandırdım. Pasif olarak sürdürdüğüm siyasi çalışmalarımı 7 Temmuz 2005 tarihinde partime üye olarak aktif hale getirdim” dedi.
“BEN ÖRGÜTÜMÜ
ÖRGÜTÜMDE BENİ TANIR”
CHP’nin merhum İl Başkanlarından Ali Çen-gelci’nin başkanlık döneminde İl Sekreteri olarak görev yaptığını belirten Vedat Sever, “Ali Çengelci döneminde göreve başladım. Daha sonra Yalçın Görgöz ve şu an görevde olan İl Başkanımız M. Kemal Demirkırkan ile görev yaptım. 12 yıllık görev süremde; üç yerel seçim, beş genel seçim ve iki halk oylamasında görev aldım. 18 ilçe, 495 köyden, 430 köy ve 108 belde de seçim çalışmalarında bulundum. Ben örgütümü örgütümde beni tanır” diye konuştu.
“GÖRDÜĞÜM MANZARAYA
 KARŞI ADAYIM”
Partide birlik ve beraberliğin olmadığını, hoşgörüsüzlüğün hüküm sürdüğü gözlemlediğini söyleyen Sever, “Bundan önceki yönetimlerde il ve merkez ilçe arasında bir bütünleşme olmadığını gördüm. Parti içi dayanışmanın zayıf kaldığını gördüm. Seçim çalışmalarında seçimi kazananların çalıştıklarını gördüm. Kaybedenlerin partiye dahi uğramadıklarını gözlemledim. Üstelik kaybedenlerin kazananları başta sosyal medya olmak üzere türlü mecralarda acımasızca eleştirdiklerini gördüm. Üye yapımızdaki düzensizlikler, özellikle gençlerin partimize kazandırılmadıklarını gördüm. Gördüğüm manzara karşısında örgütü bilen, tanıyan, emek harcayan biri olarak bakma-yap düşüncesiyle örgütümün bana yardımcı olacağını düşünerek Afyonkarahisar CHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Ebedi Genel Başkanımız Atatürk’ün ve CHP’nin altı ok ilkeleri etrafında CHP olarak iktidara yürüyeceğimize, tam bağımsız Türkiye için mücadele edeceğimize ant içiyorum” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme