• Haberler
  • Genel
  • Sevdiklerinize plaket hediye edin – Kocatepe Gazetesi

Sevdiklerinize plaket hediye edin – Kocatepe Gazetesi

Kurtuluş Caddesi’nde hizmet veren Esdem Accessories’te ilginç bir hediye, vitrindeki yerini aldı Sevdiklerinizi hatırlamak, onlar tarafından hatırlanmak istiyorsunuz. Bunun en güzel yöntemi ise hediye almak. Fakat nasıl bir hediye alacağınıza tam olarak karar veremediniz. Peki, hep televizyon ve gazetelerde gördüğünüz plaketleri, sevdiklerinize takdim etmek ister misiniz?KARARSIZ KALMAYINKurtuluş Caddesi’nde Numara 40’ta (Yüksel Mağazaları yanında) hizmet veren [&hellip]

Sevdiklerinize plaket hediye edin

Kurtuluş Caddesi’nde hizmet veren Esdem Accessories’te ilginç bir hediye, vitrindeki yerini aldı

Sevdiklerinizi hatırlamak, onlar tarafından hatırlanmak istiyorsunuz. Bunun en güzel yöntemi ise hediye almak. Fakat nasıl bir hediye alacağınıza tam olarak karar veremediniz. Peki, hep televizyon ve gazetelerde gördüğünüz plaketleri, sevdiklerinize takdim etmek ister misiniz?
KARARSIZ KALMAYIN
Kurtuluş Caddesi’nde Numara 40’ta (Yüksel Mağazaları yanında) hizmet veren Esdem Accessories’te hediye almakta kararsız kalanların hoşuna gidecek bir ürün, vitrinlerdeki yerini aldı. “Yılın annesi”, “Yılın babası”, “Yılın taraftarı” ve birçok başlıktaki plaketler, müşterilerin beğenisine sunuldu.
SEVDİKLERİMİZ,
BİZİM İÇİN DEĞERLİ
10 liradan satılan küçük plaketler yoğun ilgi görüyor. Esdem Accessoriesişletmecisi Ali Serdaroğlu, “Biz plaketlerin insanların birbirilerine duydukları sevgiyi aktarmalarının bir yolu olarak kabul ediyoruz. Arkadaşımız, bizim için yılın arkadaşıdır. Ailemiz, sevdiklerimiz de bizim için yılın en iyi insanlarıdır. Bu duygumuzun hatırasını yaşatabilmek için plaketleri satışa sunmaya karar verdik” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme