Servet Operasyonu Türkiye'de Nerede Çekildi?

Sinemaseverlerin büyük beğenisini toplayan Servet Operasyonu filminin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Servet Operasyonu nerede çekildi?

Servet Operasyonu filminin ana çekimleri 14 Ocak 2021'de Türkiye’nin Antalya, Farnborough ve Katar şehirlerinde gerçekleştirildi. Film, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye’de vizyona girdi.

Servet Operasyonu, ünlü yönetmen Guy Ritchie tarafından yönetilen, Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından kaleme alınan bir Amerikan casus aksiyon komedi filmidir. Başrollerde Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone ve Hugh Grant gibi tanınmış isimler yer alıyor. Film, dünyayı tehdit edebilecek ölümcül bir silahı yok etmek için milyarder silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikayesini anlatıyor. Orson Fortune karakterini canlandıran Statham'a, Hollywood’un ünlü isimleri Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant, Bugzy Malone ve Max Beesley eşlik ediyor.

Servet Operasyonu filminin oyuncu kadrosu ise başrollerde, ünlü aksiyon yıldızı Jason Statham, MI6 ajanı Orson Fortune karakterine hayat veriyor. Filmde ayrıca, Hollywood’un dikkat çeken isimlerinden Aubrey Plaza ve Bugzy Malone da yer alıyor. Josh Hartnett, Danny Francesco karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkarken, Cary Elwes, Nathan Jasmine rolünde karşımıza çıkıyor. Hugh Grant ise Greg Simmonds karakteriyle filme dahil oluyor. Filmin kadrosunda Lourdes Faberes, Max Beesley, Eddie Marsan ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimler de bulunuyor. Aksiyon ve gerilim türündeki Servet Operasyonu, etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Servet Operasyonu filmi, Antalya'daki EXPO 2016 Sergi Alanı'nda inşa edilen dev film platosu, 100 metre yüksekliğindeki EXPO Kulesi'nin terası, Aspendos Antik Kenti, Karaalioğlu Parkı, Kaleiçi'nin antik yerleşim bölgesi ve Cumhuriyet Meydanı gibi farklı lokasyonlarda çekildi. Aksiyon ve gerilim türündeki filmin sahneleri, bu etkileyici mekanlarda hayat buldu.

Bakmadan Geçme