• Haberler
  • Genel
  • 'Serum Park Hastanesi'nde yenilir' – Kocatepe Gazetesi

'Serum Park Hastanesi'nde yenilir' – Kocatepe Gazetesi

Geçtiğimiz gün Trakya Üniversitesi Meriçspor maçına Afyonkarahisar Belediyespor Basketbolcuları'ndan Enis ve Çağlar rahatsız olarak çıktıkları maçın ardından yine rahatsızları nüksetti ve Park Hastanesi'nde serum tedavisiyle iyileşti. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan yaptığı açıklamada oyuncuların canla başla 2'nci ligi istediklerini ifade etti. Aydoğan, 'Biz elimizden gelenden fazlasını yapıyoruz. Oyuncularımız maçtan rahatsızdılar. Biz maça çıkarmak istemedik fakat [&hellip]

“Serum Park Hastanesi’nde yenilir”

Geçtiğimiz gün Trakya Üniversitesi Meriçspor maçına Afyonkarahisar Belediyespor Basketbolcuları’ndan Enis ve Çağlar rahatsız olarak çıktıkları maçın ardından yine rahatsızları nüksetti ve Park Hastanesi’nde serum tedavisiyle iyileşti. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan yaptığı açıklamada oyuncuların canla başla 2’nci ligi istediklerini ifade etti. Aydoğan, “Biz elimizden gelenden fazlasını yapıyoruz. Oyuncularımız maçtan rahatsızdılar. Biz maça çıkarmak istemedik fakat onlar da 2’nci ligi istekleri için bu maça çıkmak istediklerini bildirdiler. Maçtan sonra da yine rahatsızlıkları nüksetti. Hastaneye gittik ve serum tedavisi uygulandı. Korkulacak bir şeyleri yok. Biz de hastane personeli de üzerimize düşeni yapıyoruz” yorumunda bulundu.
MUZİP BİR YAKLAŞIM
Afyonkarahisar Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübü’nün sosyal medyadaki hesabından paylaşım yapan Enis ve Çağlar’ın sağlıklarında korkulacak bir şey olmadığı ve keyiflerinin yerinde olduğu öğrenildi.
Takımın Çağlar başarılı oyuncularından Çağlar ise konuya muzip bir yaklaşımda bulundu. İnternette resme yorum yapan Çağlar “Serum Park Hastanesi’nde yenilir” dedi.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme