• Haberler
  • Gündem
  • Serteser ve Mısırlıoğlu, Afyon ve Türkiye gündemini değerlendirdi

Serteser ve Mısırlıoğlu, Afyon ve Türkiye gündemini değerlendirdi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser'e ziyarette bulundu. Afyon sanayisinin mevcut durumu ve genel Türkiye gündeminin görüşüldüğü ziyaret bölgenin geleceği adına olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

Haber

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’i makamında ziyaret etti.

“ATSO’YU BÖLGENİN LOKOMOTİFLERİNDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUM”

Ziyarette Mısırlıoğlu, meslek odalarının ve bu tip kuruluşların önemine dikkat çekti. Mısırlıoğlu, “Onların dile getirdiği, taleplerini ilgili mercilere aktarma gibi bir sorumluluğumuz var. Özellikle halk hizmetine dayalı siyasette ve bu alanda cesaret gerekiyor. Kamusal alandaki çalışmalar her kesimden insanı memnun etmesi gerekli. Afyon Ticaret ve Sanayi Odası’nı bölgenin lokomotif kuruluşlarından biri olarak görüyorum. ATSO’ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise, bu nazik ziyaretten dolayı Mısırlıoğlu’na teşekkür ederek, bu görüşmenin bölgenin geleceği adına olumlu bir adım olarak değerlendirdiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme