• Haberler
  • Genel
  • Serteser Malezya'dan döndü – Kocatepe Gazetesi

Serteser Malezya'dan döndü – Kocatepe Gazetesi

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte katıldığı Malezya'daki konferansa katıldı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Burkay, Memiş Kütükçü ile birlikte Malezya'da 28. CACCI (Asya – Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) konferans programına katıldı. Hisarcıklıoğlu [&hellip]

Serteser Malezya’dan döndü

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte katıldığı Malezya’daki konferansa katıldı

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Burkay, Memiş Kütükçü ile birlikte Malezya’da 28. CACCI (Asya – Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) konferans programına katıldı. Hisarcıklıoğlu Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu’nun (CACCI) Başkan Yardımcılığı’na seçildi.
Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI), aralarında, Japonya, Hindistan, Rusya Federasyonu, Avustralya, Yeni Zelanda, Malezya, Güney Kore, Tayvan-Çin, Singapur, Gürcistan ve Türkiye’nin de yer aldığı 26 Asya ve Batı Pasifik ülkesinin odalar birliklerinden oluşuyor. Konferans Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilirken, Genel Kurul’da Hisarcıklıoğlu CACCI Başkan Yardımcılığı’na seçildi. Hisarcıklıoğlu, “Bizim görevimiz Ülkemiz bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırmak. Asya-Pasifik Bölgesinin dünya ekonomisindeki artan önemi, gelişmiş ekonomilerin dikkatinin bu bölgeye çevrilmesine neden olmuştur. Biz de iş dünyamızı temsilen bayrağımızı bu bölgede daha güçlü şekilde dalgalandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu seçimin, kardeş ülke Malezya’da gerçekleşmiş olması bizi ayrıca mutlu etmektedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme