Serra Pirinç Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayımlanan ''Yalan'' dizisinde ''Hazal'' Karakterini hayat veren  Serra Pirinç'in özel hayatını ve kariyerini sizler için araştırdık….

Son günlerin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve oyunculuk kariyerini profesyonel bir şekilde devam ettiren Serra Pirinç Kimdir?

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

1997 yılında İstanbul’da Dünya’ya gelen güzel oyuncu Serra Pirinç, küçük yaşlarda başlayan ilgisinden dolayı lise eğitiminin sonlarında oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Pirinç oyunculuk eğitimini Tiyatro Teras’ta almıştır. Ünlü ve başarılı oyuncu Serra Pirinç oyunculuk çalışmalarına Rezzan Çankır Oyunculuk ajansı ile devam ettirmektedir. Pirinç, 2017 yılında FOX ekranlarında yayımlanan ‘’ Bizim Hikaye’’ adlı dizi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Pirinç, daha sonra birçok projede yer almıştır.

Haber2024 yılında ise Kanal D ekranlarında yayımlanan ‘’Yalan’’ dizisinde gösterdiği performanslar ile tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Başarılı oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de adından sıkça bahsettirmektedir. Serra Pirinç’in özel hayatı ne kadar merak edilse de ünlü oyuncu bu konuyu gizli tutmayı tercih ediyor.

Bakmadan Geçme