• Haberler
  • Ekonomi
  • Sermaye Piyasalarında Kariyer Fırsatları Masaya Yatırıldı

Sermaye Piyasalarında Kariyer Fırsatları Masaya Yatırıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü ve Muhasebe ve Finans Kulübü tarafından 'Sermaye Piyasalarında Kariyer Fırsatları ve Güncel Gelişmeler' konulu söyleşi düzenlendi

Söyleşiye, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Münevvere Yıldız, Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdurmuş, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serap Vurur, Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (Bol-Dav) Başkanı Hasan Doğruyol, Bol-Dav 2. Başkanı Fatih Gönbe, Halkbank Bolvadin Şube Müdürü Buğra Yiğiter de katıldı.

Söyleşinin açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mustafa Fişne; Afyon Kocatepe Üniversitesinin hak kazandığı “Tam Akreditasyon” sürecini ve önemini anlattı. Fişne, 16-17-18 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan 13. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’ne ve Filistin’de yaşanan sorunlara da dikkat çekti.

Söyleşide konuşmacı olarak yer alan Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdurmuş ise, sermaye piyasaları hakkında genel bilgiler aktardı. Erdurmuş konuşmasında, kariyer fırsatlarına, piyasalardaki güncel gelişmelere ve kendi tecrübelerine de yer verdi.

Söyleşi, soruların cevaplanmasının ardından son buldu

Bakmadan Geçme