Sergi ilgi görüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde “İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” fotoğraf sergisi açıldı. Araştırmacı-yazar Hasan Özpunar, “Afyonkarahisar’ın o kara günlerine bir ışık tutmak istiyoruz. Yunan işgali sırasında neler yaşandığını gözler önüne sermek istiyoruz. Sergilediğimiz fotoğraflar büyük ilgi görüyor. Bizim amacımız, bu fotoğrafların daha çok ilgi görmesidir. Afyonkarahisar’ın işgalde neler çektiğini bir nebze olsun [&hellip]

Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde “İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” fotoğraf sergisi açıldı. Araştırmacı-yazar Hasan Özpunar, “Afyonkarahisar’ın o kara günlerine bir ışık tutmak istiyoruz. Yunan işgali sırasında neler yaşandığını gözler önüne sermek istiyoruz. Sergilediğimiz fotoğraflar büyük ilgi görüyor. Bizim amacımız, bu fotoğrafların daha çok ilgi görmesidir. Afyonkarahisar’ın işgalde neler çektiğini bir nebze olsun göstermek istedik” dedi.
HER KESİME HİTAP EDİYOR
Serginin, her kesime hitap ettiğini söyleyen Özpunar, “Kimisi ağlıyor, kimisi kızıyor fakat şu da bir gerçek ki, fotoğraf en büyük belge. Görsel bir belge, bazen sayfalar dolusu bir yazıya bedel. O yüzdenden de biz böyle bir misyonu üstlendik. O günlere ait görsel belgeleri derleyip toparlamak, bunları da bir bütün olarak yine halkımızın hizmetine sunmak gibi bir göreve soyunduk” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme