Sergi dönem sonuna kadar açık kalacak

Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı tarafından 7 yıldır yürütülen Düşler Atölyesi Projesi, 17 ilde 21 etkinlik noktasında, 3-15 Ocak 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yerel sergilerle devam ediyor 2003 yılında başlatılan Düşler Atölyesi Projesi Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF) işbirliğiyle başarılı bir biçimde sürdürülüyor. Gönüllülere ve çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam [&hellip]

Sergi dönem sonuna kadar açık kalacak

Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı tarafından 7 yıldır yürütülen Düşler Atölyesi Projesi, 17 ilde 21 etkinlik noktasında, 3-15 Ocak 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yerel sergilerle devam ediyor

2003 yılında başlatılan Düşler Atölyesi Projesi; Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF) işbirliğiyle başarılı bir biçimde sürdürülüyor. Gönüllülere ve çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam becerileri kazandırmayı hedefleyen proje kapsamında, Eğitim Gönüllüleri’nin 17 ildeki 21 noktasında düzenlenen etkinliklere katılan çocukların yaptığı ürünlerden oluşan yerel sergiler, 3-15 Ocak tarihleri arasında görülebilecek.
İlimizde 2003 yılından bu yana Afyonkarahisarlı çocuklara çok yönlü eğitim desteği veren TEGV Afyonkarahisar Eğitim Parkı da 14 Ocak 2011 Cuma günü saat 11,30’da Düşler Atölyesi yerel sergisini çocukların ve velilerin katıldığı bir açılışla sergilemeye başladı. Çocukların dönem boyunca yaptıkları çalışmaların arasında ebru, mask, mum gibi ürünlerin yanında ekip çalışmalarından oluşan değişik baskı teknikleri de yer alıyor. Sergi dönem sonuna kadar açık kalacak.
Çocuklara yaratıcı dünyalarını dış dünyayla paylaşma fırsatı vermeyi hedefleyen sergiler, Eğitim Gönüllüleri etkinlik noktalarının yanı sıra başka sergi alanlarında da gerçekleştirilecek.
Düşler Atölyesi nedir?
Nokia ve Uluslararası Gençlik Vakfı’nın uluslararası yardımlaşma projesi Make a Connection (Bağlantı Kur) programının Türkiye’deki uygulaması olarak doğan Düşler Atölyesi Projesi kapsamında 2003 yılından bu yana 2.632 gönüllünün desteğiyle toplam 92.205 çocuk etkinliği gerçekleştirildi. Projenin içeriği Sanat Eğitimcisi Gazi Selçuk tarafından geliştirildi.
Eğitim olanakları kısıtlı 7-13 yaş arası çocuklara gönüllülerin desteğiyle yaşam becerisi kazandırmayı hedefleyen proje, plastik sanatların tüm disiplinlerinin uygulandığı özel tasarlanmış sanat atölyelerinde gerçekleştirilen etkinliklere evsahipliği yapıyor. Düşler Atölyesi, Türkiye’nin 18 ilinde TEGV’in 22 etkinlik noktasında uygulanıyor.

Bakmadan Geçme