• Haberler
  • Genel
  • Sergen'in babası Fuar Hastanesi'nde tedavi altında

Sergen'in babası Fuar Hastanesi'nde tedavi altında

Eski Milli Futbolcu ve Antrenör Sergen Yalçın'ın babası Özen Yalçın Fuar Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genel sağlık taramasından geçirilen Baba Yalçın, yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili bir süre Fuar Hastanesi'nde gözlem altında tutulacak Özel Fuar Hastanesi Halkla İlişkiler ve Basın İletişim Müdürü Saliha Kılınç, Yalçın ailesinin reisi Özen Sergen ve eşi Günsel Sergen'in kurumlarında tedavi [&hellip]

Sergen’in babası Fuar Hastanesi’nde tedavi altında

Eski Milli Futbolcu ve Antrenör Sergen Yalçın’ın babası Özen Yalçın Fuar Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Genel sağlık taramasından geçirilen Baba Yalçın, yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili bir süre Fuar Hastanesi’nde gözlem altında tutulacak

Özel Fuar Hastanesi Halkla İlişkiler ve Basın İletişim Müdürü Saliha Kılınç, Yalçın ailesinin reisi Özen Sergen ve eşi Günsel Sergen’in kurumlarında tedavi hizmeti alan konukları olduğunu açıkladı.
Özel Fuar Hastanesi Kardiyo Vasküler Cerrahi Uzmanı olan Op. Dr. Ömer Sait Atalay, Özen Yalçın’ın genel bir sağlık taramasından geçirildiğini ve yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili bir süre gözlem altında tutulacağını belirtti.
Eski Milli Futbolcu Sergen Yalçın’ın babası olan Özen Yalçın ise iyileşir iyileşmez hemen spor yapmaya devam edeceğini belirtti. Baba Yalçın, “Oğlum Sergen’in sporu sevmesi tesadüf değil. Ben çocuklarımı hep spora aşina yetiştirdim. Çünkü ben spora aşık bir insanım” dedi.
Baba Yalçın’ın hayat arkadaşı anne Günsel Yalçın hastane de bir an bile yalnız bırakmadı. Yalçın ailesine refakat eden torun Mehmet Şaik aynı zamanda Sergen’in asistanlık görevini yürütüyor. Torun Şaik, Rizeli olduklarını ve aile değerlerinin çok büyük önem taşıdığını her koşulda ailesinin yanında olacağını belirtti.
Sergen Yalçın’ın babası Özen Yalçın ile ilgilenen Özel Fuar Hastanesi Kardiyo Vasküler Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Sait Atalay’ın Yalçın ailesine hassasiyet ve itina ile yardımlarını sürdürülüyor. Op. Dr. Sait Atalay aynı zamanda Diyabetik Ayak Sorunları, Sağlıkta ve Hastalıkta ozon tedavisini gerçekleştiren ve Türkiye’nin dört bir yanından hasta kabul eden bir hekim. Op. Dr. Atalay’a Erzurum, Gaziantep, Tekirdağ, Kars gibi illerden tedavi almak için gelen hastaları bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme