Serenay Sarıkaya Oyunculuk Eğitimi Aldı Mı?

Birçok projede rol alan Serenay Sarıkaya göstermiş olduğu oyunculuk performansları ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Peki, Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimi aldı mı?

Türkiye de ve dış ülkelerde oldukça adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hayranları tarafından hayatı ve Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimi aldı mı? Sorusu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki,  Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimi aldı mı?

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1992 (32 yaşında) yılında Ankara’da doğan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için yurt dışına çıkmak isteyen ancak üniversite eğitimi almamıştır. Uzun süre voleybol ile ilgilenen Sarıkaya, bir dönem basketbol ve tenis ile ilgilendi. Çocukluğunda model olmak isteyen Sarıkaya, kariyeri öncesinde latin danslarıyla da ilgilendi. 15 yaşında Çekya’da düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’na katılan Sarıkaya, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başladı.

SERENAY SARIKAYA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI MI?

1992 yılında Ankara’da doğan başarıldı oyuncu Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimini ‘’Plato’’ filminde almıştır. Oyunculuk kariyerine ise 2006 yılında ‘’Şaşkın’’adlı film adımını atmıştır.

Bakmadan Geçme