Serdaroğlu, Sülümenli’de MHP’ye destek istedi

MHP İGM üyesi ve adayı Haydar Serdaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Serdaoğlu, partisinin merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Sülümenli Kasabası’na giderek halkın sorunlarını dinledi. Serdaoğlu, aynı zamanda MHP Sülümenli Belediye Başkan Adayı Basri Üzümözü’ne destek istedi.“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK SÜLÜMENLİ’YE GELMELİ”Burada konuşan Serdaroğlu, Sülümenli’de üretken belediyeciliğin olması gerektiğini söyleyerek, “Belediyecilik akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılmalıdır. Bu ilkeyle [&hellip]

MHP İGM üyesi ve adayı Haydar Serdaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Serdaoğlu, partisinin merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Sülümenli Kasabası’na giderek halkın sorunlarını dinledi. Serdaoğlu, aynı zamanda MHP Sülümenli Belediye Başkan Adayı Basri Üzümözü’ne destek istedi.
“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK SÜLÜMENLİ’YE GELMELİ”
Burada konuşan Serdaroğlu, Sülümenli’de üretken belediyeciliğin olması gerektiğini söyleyerek, “Belediyecilik akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılmalıdır. Bu ilkeyle ortaya koyduğumuz ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı, kendi kendine yeten bir Sülümenli idealini hayata geçirmek için önemli bir fırsattır.” dedi.

Bakmadan Geçme