Serdar Soydan Kimdir Ve Kaç Yaşında?

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın kim olduğu internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Serdar Soydan Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Bursa Valisi Kimdir? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Serdar Soydan’ı duyurdu. MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın hayatı ve biyografisini sizler için araştırdık.

SERDAR SOYDAN KİMDİR?

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan 1980 tarihinde Mersin’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamlayan Soydan, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yapan Soydan, Yönetim ve Organizasyon üzerine doktora eğitimini sürdürmektedir.

İş hayatına uluslararası bir holdingde Dış Hesaplar Uzmanı olarak başlayan Soydan, çeşitli sektörlerde yönetici ve Gümrük Müşaviri olarak görev almıştır. Şuanda eğitim alanında faaliyet gösteren iki kurumun ortağı olarak çalışma hayatını sürdüren Serdar Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP’den Mersin Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.

Bakmadan Geçme