• Haberler
  • Genel
  • Serbest kıyafet eylemine devam – Kocatepe Gazetesi

Serbest kıyafet eylemine devam – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, kamu çalışanlarının işyerlerine serbest kıyafetle gitme eylemine devam edeceğini söyledi Okula serbest kıyafet ile giden öğretmenlerin İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yasal işlem yapıldığını da belirten Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, konuyla ilgili bilgi almak için yazı yazdıklarını söyledi.Aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen [&hellip]

Serbest kıyafet eylemine devam

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, kamu çalışanlarının
işyerlerine serbest kıyafetle gitme eylemine
devam edeceğini söyledi

Okula serbest kıyafet ile giden öğretmenlerin İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yasal işlem yapıldığını da belirten Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, konuyla ilgili bilgi almak için yazı yazdıklarını söyledi.
Aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi de olan Şube Başkanı Şenol, “İdareciler sendikaların aldığı eylem kararlarına karşı iki ayrı idari uygulama yaparsa bunun adı görevini kötüye kullanma olur. Okuldan istediğimiz bilgilendirme yazılarımızın cevabı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağız ve gerekli yasal işlemleri de yapacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme