• Haberler
  • Spor
  • Serban Paşa'yı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

Serban Paşa'yı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Serban Belediyespor ligin 5. haftasında Ahmetpaşaspor'la karşı karşıya geldi. Karşılıklı gol düellosu şeklinde başlayan maçın ilk yarısı 5-2 tamamlandı. İkinci yarıda Serban Belediyespor durmadı ve maçı 9-2 kazandı.Ahmetpaşa'nın gollerini 7. dakikada Gürbüz ve 23. dakikada Hüseyin attı. Serban Belediyespor'un 6 golünü de Himmet Erbaş attı. Himmet gollerini [&hellip]

2. Amatör Lig A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Serban Belediyespor ligin 5. haftasında Ahmetpaşaspor’la karşı karşıya geldi. Karşılıklı gol düellosu şeklinde başlayan maçın ilk yarısı 5-2 tamamlandı. İkinci yarıda Serban Belediyespor durmadı ve maçı 9-2 kazandı.
Ahmetpaşa’nın gollerini 7. dakikada Gürbüz ve 23. dakikada Hüseyin attı. Serban Belediyespor’un 6 golünü de Himmet Erbaş attı. Himmet gollerini 8., 15., 24., 42.,73. ve 88. dakikada kaydetti. Serban’ın diğer gollerini ise 37. dakikada Mehmet Yüksel, 53. dakikada Hakkı ve 61. dakikada Serdar kaydetti.
Zirve mücadelesinde liderle aynı puana sahip olan Serban Belediyespor bu maçtan da aldığı 3 puanla puanını 13’e çıkarttı.

Bakmadan Geçme