Sera Tokdemir Şimdi Hangi Dizide Oynuyor?

Sakla Beni adlı dizide canlandırdığı Fahrünnisa karakteri ile büyük beğeni toplayan Sera Tokdemir kariyeri merak konusu oldu. Detayları haberimizde…

“Sakla Beni adlı” dizide canlandırdığı Fahrünnisa karakteri ile büyük hayranlık toplayan Sera Tokdemir’in daha önce hangi dizilerde oynadığı hayranları tarafından merek ediliyor. Sera Tokdemir hayatı ve biyografisini sizler için araştırdık. İşte detaylar…

SERA TOKDEMİR KİMDİR?

Sera Tokdemir 1981 (42 yaşında) yılında  Mersin’de doğmuştur. Akdeniz Palmiye Koleji’nden mezun olan Ünlü oyuncu Tokdemir Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu mezunudur.

2003 yılında Beşiktaş JK kalecilerinin tanınan ismi Göksel Gencer ile evlenen Tokdemir’in bu evlilikten Boran isminde bir oğlu vardır. Gencer çifti 2009 yılında boşanmıştır. Zirve Sanat Merkezi’nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimini alan Ünlü oyuncu Tokdemir,  kariyerine tiyatroyla başlamıştır. 2009 yılında Plato Film Okulu’nda Ayla Algan yönetiminde oyuncu yönetimi, beden dili, dublaj, sinema-dizi-reklam oyunculuğu eğitimi almıştır. İş hayatında birçok sinema, dizi, reklam ve klip çalışmalarında yer alan Tokdemir,  2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katılmıştır. Asıl patlamasını “Kanıt” dizisinde yaşayan Tokdemir, daha sonra “Hayat Devam Ediyor“ ile izleyici karşısına geçmiştir.

SERA TOKDEMİR ŞİMDİ HANGİ DİZİDE OYNUYOR?

Ünlü oyuncu Tokdemir , STAR TV ekranlarında günümüzde yayımlanan Sakla Beni  dizisinde Fahrünnisa  karakterini canlandırmaktadır.

SERA TOKDEMİR YER ALDIĞI DİZİLER

Ey Aşk Nerdesin

Kapalıçarşı

İstanbul Çocukları

Kanıt

Hayat Devam Ediyor

Yüksek Giriş

Ben de Özledim

Böyle Bitmesin

Analı Oğullu

Kertenkele

Diriliş Ertuğrul

Tozkoparan İskender

Sakla Beni

Bakmadan Geçme