Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şensoy bayrağı Bülbül’e devretti

VİDEOYU PAYLAŞ

DP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinde İl Başkanı Gürcan Şensoy, 10 yıldır sürdürdüğü görevini Hikmet Bülbül’e devretti

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresi, Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılımıyla 14 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı.
‘DP TÜRKİYE’NİN OLMAZSA OLMAZI’
DP Afyonkarahisar Kongresinde İl Başkanı Gürcan Şensoy, 10 yıldır sürdürdüğü görevini Hikmet Bülbül’e devretti. Kongrede ilk olarak divan teşekkül etti. Divan Nuri Oynağanlı’nın Başkanlığında; Tamer Yentür, Cahit Karakuş, Hasan Hüseyin Kaya, Fatih Durutürk, Gülsefa Azgın’dan oluştu. Kongrenin açılış konuşmasını 10 yıldır partinin İl Başkanlığı görevini yürüten Gürcan Şensoy yaptı. DP’nin Türkiye’nin olmazsa olmaz çimentosu olduğunu söyleyen Şensoy, “Biliyoruz ki son zamanlarda Türkiye’de bir ast-üst oluş yaşanmakta. Bu ast-üstte bütün baskılara rağmen Demokrat Parti’yi Afyon’da ayakta tutmak için tüm Türkiye genelinde birçok çalışmaları Sayın Genel Başkanımızla beraber yaptık. Demokrat Parti Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. Nerede bir hizmet varsa, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içine parmağımızı soksak Demokrat Parti, Doğru Yol Partisi, Adalet Partisi’nin hizmetlerini görmekteyiz.” dedi.
‘HEDEF KIR ATI ŞAHLANDIRMAK’
DP’li Hasan Hüseyin Bakır, İscehisar’ın DP’li Belediye Başkanı Ahmet Şahin partililere hitap etti. Kongreye tek aday ve liste olarak katılan DP’nin yeni İl Başkanı Hikmet Bülbül, Türkiye’nin olmazsa olması konumunda olan Demokrat Parti’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi. DP Lideri Gültekin Uysal’la birlikte Türkiye’yi aydın refah günlere taşımak için çabalayacaklarını belirten Bülbül, “Kıratı şahlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da var gücümüzle yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız.” diye konuştu.
‘MÜCADELE ÜLKENİN BİRLİĞİ İÇİN’
Seçime geçilmeden önce toplantının son konuşmasını DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal yaptı. Türkiye’nin hemen her yerinde kürsülerde halka hitap ettiğini ancak memleketi Afyonkarahisar’da ki hitabının kendisi için ayrı bir anlam ve sorumluluk taşıdığını belirten Uysal, “Türkiye’nin yarınlarının aydınlık olduğuna inanıyoruz. Gücü kuvveti doruğa eriştiğinde sadece Anadolu ve Trakya coğrafyasında kendi vatandaşlarına değil, bu coğrafyadan yükselecek sese kulağını vermiş, yüreğini vermiş, Kafkaslar’dan Orta Asya’ya, Orta Doğu’ya ve tüm mazlumlara her daim örnek olmuş bir millet olarak, tarihin önümüze koyduğu bu vazifeyi de inşallah yapacağız. İşte Afrin’de, El Bab’da, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda ve son olarak Barış Pınarı Harekatı’nda şehitler vermek pahasına bu ülkenin birliğini, beraberliğini temin etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.”
BÜLBÜL İL BAŞKANI
Hikmet Bülbül’ün Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Celal Attila, Mehmet Argadal, Basri Acar, Ozan Can Aydın, Süleyman Uğur Ünsoy, Beytullah Özceylan, Mehmet Acar, Yasin Erzincanlı seçildi. Disiplin kurulu üyeliklerine; Abdullah Döner, Ahmet Faik İntepe, Rıdvan Birgül, İbrahim Araç, Celal Karavil yer alıyor. Genel Merkez Büyük kongre delegeliklerine; Gürcan Şensoy, Bekir Döner, Mahmut Tosun, Süleyman Mandal, Aslan Sayın, Yıldırım Mercan, Kemal Çakır, Hikmet Bülbül, Adnan Demirel, Besim Telek, Mehmet Erman Kaya, Mustafa Tekeli, Yakup Gülbahar, Veli Saraçoğlu, Abdil Keskiner, Nedim Öztürk, Faik Yavuz, Mehmet Argadal, Celal Attila, Dinçay Doğar, Ahmet Şahin, Hasan Hüseyin Bakır, Süleyman Yaman, Erdem Mercan, Mehmet Mercan, Nuri Oynağanlı, İbrahim Ölmez, Erkan Pınar, Hüseyin Uzun, Orhan Başaran seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR