• Haberler
  • Genel
  • Şenol: İş güvencemizden vazgeçmeyeceğiz – Kocatepe Gazetesi

Şenol: İş güvencemizden vazgeçmeyeceğiz – Kocatepe Gazetesi

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol bugün öğlen PTT önünde yapacakları kitlesel basın açıklaması ile “İş Güvencemizden Vazgeçmeyeceğiz” mesajını vereceklerini söyledi. Şenol, açıklamaya tüm memurları davet etti Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, aralarında Genel Başkan İsmail Koncuk'un da yer aldığı Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi üyeleriyle TESK binasında bir araya geldiğini belirtti.SEÇİM SÜRECİ [&hellip]

Şenol: İş güvencemizden vazgeçmeyeceğiz

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol bugün öğlen PTT önünde yapacakları kitlesel basın açıklaması ile “İş Güvencemizden Vazgeçmeyeceğiz” mesajını vereceklerini söyledi. Şenol, açıklamaya tüm memurları davet etti

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, aralarında Genel Başkan İsmail Koncuk’un da yer aldığı Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi üyeleriyle TESK binasında bir araya geldiğini belirtti.
SEÇİM SÜRECİ ÖNEMLİ
Nimazettin Şenol, toplantıda söz alan Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un, mecliste görüşmeleri süren Torba Yasa içerisinde kamu çalışanlarının iş güvencesine yönelik yer alan düzenlemelere ilişkin tepkisini dile getirdiğini kaydetti. Şenol; “Toplantıda cumhurbaşkanlığı süreci de görüşülmüş, Türkiye Kamu Sen olarak süreci önemsediğimizi, halkın ilk defa vereceği oylarla kendi cumhurbaşkanını seçeceğini, bunun bir ilk olduğunu, ancak bu sürecin huzur içerisinde, birlik ve beraberliğin pekiştirilerek sürmesi ve sonuçlanması gerektiğini söylemiştir.” dedi.
TÜM MEMURLAR
DAVETLİ
Toplantıda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın torba yasa tasarısının halen komisyonda görüşüldüğünü son şeklini almadığını söylediğini aktaran Şenol; “Sayın Bozdağ, toplantı sırasında tasarıyı inceleyeceklerini ifade etmiştir. Bu girişimlerimiz fayda sağlar mı, İktidar bu karardan, aklı selim davranarak geri adım atar mı, bunu göreceğiz. Ancak bu süreçte, tasarıya karşı sessiz kalmayacağız. Bugün saat 12.30’da Ankara’da TBMM Dikmen kapısı önünde ve il temsilcilerimizce tüm illerimizde ‘İş Güvencemizden Vazgeçmiyoruz’ diyerek kitlesel basın açıklaması yaparak, tepkimizi göstereceğiz. Şu anki uygulama, davanın kazanılması halinde, idarenin kararı 30 gün içinde uygulama zorunluluğunu ön görmektedir. Tüm memurları, bugün PTT önünde saat 12.30 da yapacağımız, kitlesel basın açıklamasına katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme