Şenol: 20 bine yakın maske dağıttık

SYDV Müdürü Yaman Şenol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Vefa Sosyal Destek Grubu olarak yaklaşık 20 bine yakın maske dağıttıklarını açıkladı   Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yaman Şenol, Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. '112 ARANAK GRUBA ULAŞMAK MÜMKÜN' Gün FM Radyosu'nda yayınlanan Gündem programın konuk olan Vakıf [&hellip]

SYDV Müdürü Yaman Şenol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Vefa Sosyal Destek Grubu olarak yaklaşık 20 bine yakın maske dağıttıklarını açıkladı

Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yaman Şenol, Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.
“112 ARANAK GRUBA ULAŞMAK MÜMKÜN”
Gün FM Radyosu’nda yayınlanan Gündem programın konuk olan Vakıf Müdürü Şenol, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında 22 tane kamu kuruluşu ve 5 adet sivil toplum örgütüyle birlikte faaliyet gösterdiklerini söyledi. Vefa Sosyal Destek Grubunun 22 Mart’tan bu yana vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Şenol, “Vatandaşlarımızın zorunlu temel ihtiyaçları, sağlık ve ilaç ihtiyaçları, fatura ödemeleri, maaş çekimleri gibi durumlarda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu hizmetler 65 yaş üstü ve kimsesiz olan vatandaşlarımıza yönelik olarak sürdürülüyor. Vefa Sosyal Destek Grubuna 112’yi arayarak ulaşabilirler.” dedi.
“YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLÜYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Valiliklere dağıtılmak üzere maskeler gönderildiğini aktaran Şenol, “Biz de Vakıf ve Vefa Sosyal Destek Grubu olarak yaklaşık 20 bine yakın maske dağıtımı yaptık. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının ülke genelindeki tüm personellerine çok teşekkür etmek istiyorum. Aylardır gece gündüz demeden sahada yoğun olarak çalışıyorlar. Vefa Sosyal Destek Grubunda bulunan tüm kamu kuruluşu ve sivil toplum kuruluşlarına, Afyonkarahisar Belediyesine ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme