• Haberler
  • Spor
  • Şengül'den Dinar'a büyük katkı – Kocatepe Gazetesi

Şengül'den Dinar'a büyük katkı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Dinar Belediyespor, şampiyonluğa aday 4 takımı arasındaki çekişmeye dahil. Dinar Belediyespor oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alarak 14 puanla yoluna devam ediyor. Namağlup unvanı da bulanan Dinar Belediyespor, 6 maçta 20 gol atarken 6 gol yedi. Dinar Belediyespor'un bu başarısı için ter döken başarılı orta saha oyuncusu Veysel [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dinar Belediyespor, şampiyonluğa aday 4 takımı arasındaki çekişmeye dahil. Dinar Belediyespor oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alarak 14 puanla yoluna devam ediyor. Namağlup unvanı da bulanan Dinar Belediyespor, 6 maçta 20 gol atarken 6 gol yedi. Dinar Belediyespor’un bu başarısı için ter döken başarılı orta saha oyuncusu Veysel Şengül, 2010 yılında futbola Boluspor alt yapısından başladı. 2014 yılında Düzce ekibi Kaynaşlı Belediyespor formasıyla amatör futbol hayatına başlayan Şengül, sırasıyla Koçyazıspor, tekrar Kaynaşlı Belediyespor, Kınıkspor formalarını terletti. 2017-18 futbol sezonu için Dinar Belediyespor ile anlaşan Şengül, orta sahada çift yönlü olarak forma giyiyor. Şengül ligin geride kalan 6 maçının 5 maçında forma giydi. 4 gol 4 asistle takımına katkı sağlayan Şengül sezon sonu takımıyla şampiyonluk yaşamak istiyor.
“ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEMEK
İSTİYORUZ”
Takımla ilgili açıklama yapan Şengül, “Ligde geride kalan 6 maçta takımla birlikte birçok güzel şey başardık. Bir maç cezalı olduğum için forma giyemesem de 5 maçta 4 gol, 4 asistle başarıya katkı sağladım. İnşallah sezon sonuna kadar bu rakamları çekebildiğim kadar yukarıya çekeceğim ve takıma katkı sağlayacağım. Bu sezon takım arkadaşlarımızla, teknik heyetle ve yönetimimizle birlikte elimizden geldiğince iyi mücadele ederek şampiyonluğumuzu göğüslemek istiyoruz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme