• Haberler
  • Genel
  • Şenel’in ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Şenel’in ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel, Türk-İş il Temsilcisi ve Demiryol-İş Şube Başkanı Muharrem Uslu ile Yonca Yem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Melih Yurter'i ziyaret etti.Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı [&hellip]

Şenel'in ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel, Türk-İş il Temsilcisi ve Demiryol-İş Şube Başkanı Muharrem Uslu ile Yonca Yem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Melih Yurter’i ziyaret etti.
Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Uslu ile sendikaların üye sayısı hakkında görüş alışverişinde bulunan Şenel, işçi haklarının savunulmasında sendikaların önemine değindi.
Yonca Yem A.Ş. sahibi Melih Yurter ile biyogaz enerjisi üzerine sohbette bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, Afyonkarahisar’daki hayvan varlığının biyogaz enerjisi açısından önemli bir potansiyel oluşturduğunu hatırlattı. Afyonkarahisarlı işadamlarının bu potansiyeli ekonomiye kazandırmalarının takdir edilmesi gereken bir konu olduğunu belirten Şenel, bu yöndeki çabaları nedeniyle Yurter’e teşekkürlerini iletti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme